Premijer

Udruga Vigilare pozvala je građane na ‘e-mail akciju’ protiv premijera Milanovića zbog njegove izjave na sjednici Vlade kada je Crkvu optužio da je zadnjih 20 godina štitila zločince. Udruga Vigilare smatra da je premijer time “neizravno optužio i sve građane-vjernike koji čine veliku većinu hrvatskoga društva”.

Poziv udruge Vigilare prenosimo u cijelosti:

Pozivamo Vas da reagirate na izjavu predsjednika Vlade Republike Hrvatske Zorana Milanovića s 99. sjednice Vlade u srijedu 26. lipnja 2013. Tada je najodgovorniji (u smislu dužnosti, službe i časti koju obnaša) državni službenik, Crkvu optužio da je zadnjih 20 godina štitila zločince i time neizravno optužio i sve građane-vjernike koji čine veliku većinu hrvatskoga društva!

Slijedom navedenoga, pozivamo Vas da e-mail akcijom izrazite svoje stavove i prosvjedujete na sljedeći način:

1.     Pročitajte pismo na dnu ove poruke.

2.     Možete napisati svoj vlastiti ili iskoristiti dolje sročeni tekst. Ako ste se odlučili za ovaj, Copy/paste (kopirajte/zalijepite) to pismo u Vaš e-mail, navedite na dnu Vaše ime i prezime i pošaljite na ove e-mail adrese (sve zajedno kopirajte i zalijepite u ‘To’):predsjednik@vlada.hrpress@vlada.hr,info@vigilare.org

3.     Pošaljite ovaj e-mail dalje Vašim prijateljima i znancima.

4.     Ako imate malo vremena, nazovite Ured predsjednika Vlade i slobodno izrazite svoje stavove.

Ured predsjednika Vlade – Telefon: + 385 (1) 4569 220

Zahvaljujemo na suradnji!
Hvala Vam što ste obavili svoju građansku i demokratsku dužnost.

Udruga Vigilare
www.vigilare.org