collage

Albumu su dali doprinos jedni od najznačajnijih autora na duhovnoj glazbenoj sceni. Dirnuti inicijativom “40 dana za život”, darovali su svoje pjesme inicijativi kako bi i oni dali svoj doprinos za zaštitu ljudskog života od prvog trenutka začeća.

Urednik albuma Ante Čaljkušić, nacionalni voditelj, naglašava da je ovo specifičan album, drugačiji od ostalih, jer osim pjesama sadrži i molitve za život. Fran Reizl, frontman grupe Cobus (čije će se dvije pjesme naći na albumu), vizualno je oblikovao album nježnim slikama, bojama i fontom, a nakladnik je udruga “Hrvatska za Život” pod kojom djeluje inicijativa.

Organizatori jamče zanimljiv program: pjesme i molitve s albuma, nagovor p. Ike Mandurića, živa svjedočanstva, priču o tri spašena života u ovoj kampanji.

Vedran Politeo, voditelj inicijative za grad Zagreb, poručuje: “Jamčimo da ćete ostati pod dojmom, biti dirnuti u srce, otići radosno prenoseći vijesti koje ste vidjeli i čuli!”

“Ovo neće biti samo koncert s pjesmama već svjedočanstvo života uz zajedničku molitvu i nagovor p. Ike Mandurića. Od mnoštva dirljivih priča kojima smo bili svjedoci ovih dana, izdvojit ćemo samo nekoliko. Želimo ovim velikim događajem zahvaliti Gospodinu, pred Njim samim, za sve darovane milosti”, kazala je Petra Tišljarić, nacionalna koordinatorica.

Jedna od pjesama koja će se naći na albumu je i nova pjesma fra Marina Karačića, a više o samome događaju možete pogledati OVDJE.

Dajmo i mi svoj doprinos za nerođene – svojim dolaskom i dolaskom naših obitelji i prijatelja!

Neka se čuje glas nerođenih!

Bitno.net