“Odličan odgovor!! Big like za autoricu, izvedba je odlična. Odličan put do mladih glava. Nadam se da će zazvati puuuuuuuuuno pozitivnog efekta.”

“Auuuuuu odvalila ih do kraja bravo za autoricu BVB!”

“Rugate se časnama, a jedna od njih vas uči vašem poslu. Bravo časna!” (na Facebook profilu Dječaka)

“RESPECT!!!!!! Kakva rima, flow….curo stvarno si rasturila na najjace :) Dečki….pospremite se lagano i kod casne na instrukcije :D”

“‘LAKO MENI OPRAT SUĐE, AL ME BRINE SAVJEST TVOJA…” Hahaha Skidam i  kapu i cvike, ovo je super! Bravo!”

“Svaka čast! Volim Dječake i ne idem u crkvu, ali od ove mlade časne bi se zagrebački reperi mogli naučit kako se odgovara na provokaciju. A ne dizat nos na ZGB.”

“Isus je genijalac, bravo za časnu i njenog Šefa.”

“Bravo časna! Još jedan dokaz da su časne sestre i više nego slobodne i uistinu su srcem posle osjetivsi svoj sveti poziv, lako je dušu vragu dat, no budi frajer i živi časno!”

“Vauuuu…impresionirana sam, svaka čast sestri, divim se količini ljubavi koju te žene nose u sebi. Bravo!”

“Preach…ali doslovno.”

“Ako su ‘dječaci’ i u svojim životima nisu upoznali Boga i molitvu, ne treba ih osuđivati, već moliti za njih i za sve mlade koji su daleko od Boga, da ga upoznaju. Svaka pohvala časnoj. Primjer je i nama vjernicima kako s ljubavlju koju dobivamo od Gospodina, donositi ga onima, koji ga ne poznaju. Ljubav – a ne osuda, ne ružne riječi u komentarima.”

“Ja sam ateist, ali BRAVO za časnu!!!”

“Pesma je predobra.”

“Evo Dječaci ugledajte se na časnu sestru i pjevajte bez vrijeđanja ako ste sposobni i napokon se izdignite iz blata te stremite k nebesima.”

“Konačno prava pitanja!! Bravo za pitanja, bravo za odgovor!!”

“Drago mi je da ste stoički podnijeli odgovor časne. Bila bi lijepa gesta da joj složite pravi miks.” (na Facebook profilu Dječaka)

“Ko kaže da i Božji poslanici ne mogu biti otkačeni i zabavni? Bravo!”

“Svim časnama i svećenicima posebno fratrima triba skinut kapu , bravo časna sve ste opisali kako zapravo i je u Splitu.”

“Podržavam ovakav način komunikacije. Svjedoči svoju vjeru, a na uvrede ne odgovaraj uvredama. Časna sestra istinska je vjernica i molim Boga da nam u Crkvi dade puno takvih svećenika, časnih sestara i vjernika.”

Bitno.net