PRIZOR IZ OLIMPIJSKOG SELA

[VIDEO] Blanka Vlašić se za veliko natjecanje priprema sudjelovanjem na svetoj misi

Hrvatska atletičarka Blanka Vlašić stavila je na svoju službenu Facebook stranicu zanimljiv video.

shutterstock_58244845

Na njemu, naša skakačica u vis priprema se za početak svete mise u olimpijskom selu gdje je smještena. Blanka je u više navrata progovorila o važnosti vjere u njezinom životu i sportu kojim se bavi, a vidimo da priprava za veliko natjecanje niti ovaj put ne prolazi bez svetih sakramenata. Blanka s natjecanjem počinje iduće nedjelje. Želimo joj uspjeh i radost u igri.

“Bog, vjera i obitelj su moji oslonci. Bog je uvijek na prvom mjestu jer sam svjesna da je sve ovo što imam upravo Božji dar i uvijek me to čvrsto drži objema nogama na zemlji”, rekla je svojedobno Blanka Vlašić u razgovoru za TPortal i tako nastavila svjedočiti u javnosti svoju duboko proživljenu vjeru.

Tekst nastavlja ispod oglasa

“Mislim da su svi ljudi koji su prošli teška razdoblja, shvatili koliko su to milosni trenutci jer Bog nas na taj način privlači i upoznaje sa Sobom. Čovjek je uvijek u potrazi za smislom te ga najčešće pronađe upravo u trenucima kad je ogoljen u svojoj boli i kad očajnički treba spoznaju da je ljubljeno i željeno biće bez obzira na životne okolnosti u kojima se nalazi. Teško je zadovoljiti apetite svijeta koji eksponencijalno rastu i rade od nas prazne ljušture koje su zaboravile da je ono najvrednije što posjedujemo zapravo besplatan dar. Bog me voli kad sam zadnja i kad sam prva i to je luka mira u kojoj sam bacila svoje sidro’, rekla je Blanka i dodala kako “ne želi svojatati uspjehe i oslanjati se na svoje snage”.

Blanka s natjecanjem počinje iduće nedjelje. Želimo joj uspjeh i radost u igri.

Posted by Blanka Vlasic Official Page on 14. kolovoza 2016

Bitno.net


Podržite naš rad članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

Objavljeno: 15. kolovoza 2016.

Možda vam se svidi