shutterstock_58244845

Na njemu, naša skakačica u vis priprema se za početak svete mise u olimpijskom selu gdje je smještena. Blanka je u više navrata progovorila o važnosti vjere u njezinom životu i sportu kojim se bavi, a vidimo da priprava za veliko natjecanje niti ovaj put ne prolazi bez svetih sakramenata. Blanka s natjecanjem počinje iduće nedjelje. Želimo joj uspjeh i radost u igri.

“Bog, vjera i obitelj su moji oslonci. Bog je uvijek na prvom mjestu jer sam svjesna da je sve ovo što imam upravo Božji dar i uvijek me to čvrsto drži objema nogama na zemlji”, rekla je svojedobno Blanka Vlašić u razgovoru za TPortal i tako nastavila svjedočiti u javnosti svoju duboko proživljenu vjeru.

“Mislim da su svi ljudi koji su prošli teška razdoblja, shvatili koliko su to milosni trenutci jer Bog nas na taj način privlači i upoznaje sa Sobom. Čovjek je uvijek u potrazi za smislom te ga najčešće pronađe upravo u trenucima kad je ogoljen u svojoj boli i kad očajnički treba spoznaju da je ljubljeno i željeno biće bez obzira na životne okolnosti u kojima se nalazi. Teško je zadovoljiti apetite svijeta koji eksponencijalno rastu i rade od nas prazne ljušture koje su zaboravile da je ono najvrednije što posjedujemo zapravo besplatan dar. Bog me voli kad sam zadnja i kad sam prva i to je luka mira u kojoj sam bacila svoje sidro’, rekla je Blanka i dodala kako “ne želi svojatati uspjehe i oslanjati se na svoje snage”.

Blanka s natjecanjem počinje iduće nedjelje. Želimo joj uspjeh i radost u igri.

Posted by Blanka Vlasic Official Page on 14. kolovoza 2016

Bitno.net