Alfred Kinsey

Istina se ne može zaustaviti  poznata je činjenica. Tako se HTV-u dogodilo da svega nekoliko dana nakon suspenzije Karoline Vidović Krišto i ukidanja njezine emisija Slika Hrvatske, a sve samo radi priloga o ideologu seksualnog odgoja Alfredu Kiseyu, ista ta HTV je u subotu 05. siječnja u poznatoj emisiji TV kalendar donijela ponovo vrlo informativan i istovremeno šokantan prilog o Kinseyu, i pogubnim rezultatima uvođenja spolnog odgoja u američkim školama.

U TV kalendaru HTV-a se tako može saznati da je taj zoolog i stručak za ose postao stručnjak za seksualnost na način da je u svojim seksualnim istraživanjima „manipulirao podacima, posebice onima koje je dobio od homoseksualca, seksualnih delikventa i prostitutki te u pokusima s djecom. Smatra se da je Kinsey,  i samo sklon homoseksualnosti i pedofiliji, godinama sa suradnicima zlostavljao nekoliko stotina djece.“, ističe HTV.

U prilogu TV kalendara se također navodi sljedeće: „Iako veličan kao otac seksualne revolucije, začetnik seksualnog obrazovanja i zaštitnik pokreta za prava homoseksualaca Alfered Kinsey i njegovo djelo zapravo su imali poguban utjecaj. Seksualni odgoj u školama diljem Amerike na kraju je, zbog nasilne seksualizacije djece rezultirao sve većim brojem maloljetničkih trudnoća i abortusa, širenjem spolnih bolesti, ali i otmica djece radi seksualnog iživljavanja pedofila“, zaključuje HTV-

Hoće li sada zbog ovog priloga HTV ukinuti TV kalendar,  ili će ministar Jovanović ukinuti HTV, pitanje je sad.

Pogledajte svakako video i podijelite link za ovaj članak s drugima.

K.S. Bitno.net.