Želja je organizatora u današnje vrijeme služiti se suvremenim načinima komunikacije u svrhu otkrivanja Istine i širiti štovanje apostola hrvatske katoličke mladeži, bl. Ivana Merza.

Ivan Merz
Ohrabreni dobrim odazivom molitelja te dobrom suradnjom u organizaciji prošlogodišnje e-devetnice bl. Ivanu Merzu, i ove godine se u zajedništvu župe bl. Ivana Merza iz Španskog u Zagrebu i Križara organizira devetodnevni hod i upoznavanje bl. Ivana Merza uoči njegova blagdana. Svakog dana od 1. do 10. svibnja putem WhatsApp aplikacije na pametnom telefonu svi prijavljeni će se upoznavati s nutarnjim životom bl. Ivana i primat će njegove molitvene poticaje.
Želja je organizatora u današnje vrijeme služiti se suvremenim načinima komunikacije u svrhu otkrivanja Istine i širiti štovanje apostola hrvatske katoličke mladeži, bl. Ivana Merza, upoznavati ga i zajedno s njime hoditi na putu k Suncu.
Druženju s bl. Ivanom Merzom može se pridružiti na sljedeći način putem pametnog telefona i aplikacije WhatsApp:
1. U imenik svog pametnog telefona među kontakte spremiti broj 091 533 2119
2. Putem aplikacije WhatsApp na spremljeni broj poslati poruku sadržaja „BL. IVAN MERZ“
3. Od 1. svibnja putem pametnog telefona krenut će upoznavanje bl. Ivana i stizati molitveni poticaji
Inicijativi upoznavanja nutarnjeg života bl. Ivana pozvani su pridružiti se svi ljudi dobre volje koji vijest o njoj mogu širiti među svojim prijateljima i bližnjima, u obitelji i školi, poslu i fakultetu, župi i gradu…

U nastavku su poveznice s pozivom na upoznavanje bl. Ivana:

Darijo Burjan | Bitno.net