trudnica_udruga_be_341872S1

„S velikom radošću napokon nakon višetjednih komplikacija možemo vas obavijestiti da je kuća NAŠA!!! Kuća je bila pod hipotekom i više tjedana nismo znali kako će sve završiti, ali danas smo napokon dobili od banke pismo namjere i uz Božju pomoć sljedeći tjedan će biti napravljena transakcija zahvaljujući mnogima od vas koji ste nesebično donirali novac!“, objavljeno je na Facebook stranicama udruge Betlehem.

Udruga je krajem prošle godine započela akciju prikupljanju potrebnih sredstava za kupovinu kuće u Novom Brestju. Iako svjesni teške situacije u Hrvatskoj, zbog velikih i stalnih potreba morali su krenuti u realizaciju spomenutog projekta, a zahvaljujući donacijama nesebičnih ljudi, među kojima su i čitatelji našeg portala, dom za majke koje su unatoč svim problemima rekle DA životu konačno je osiguran.

U kući će se osim soba za smještaj majki, nalaziti i kapelica te savjetovalište za žene koje trebaju ovakvu vrstu pomoći.

„Hvala vam na svakoj molitvi, savjetu,donaciji i dijeljenju naše potrebe. Neka nas sve skupa Gospodin blagoslovi!“, napisali su na Facebooku oduševljeni članovi Udruge, te pozvali sve koji to mogu da i dalje podržavaju njihov rad.

Više o udruzi Betlehem Zagreb možete pročitati NA LINKU, a kako izgleda život u jednom takvom domu pročitajte OVDJE.

kuća

M.V. | Bitno.net