Melanie Bradarić, supruga poznatog hrvatskog nogometaša i nekadašnjeg reprezentativca Filipa Bradarića, progovorila je za magazin Story o majčinstvu i novoj trudnoći koju je ostvarila uz pomoć zagovora sv. Josipa.

Velikom zagovorniku kojem je papa Franjo posvetio cijelu ovu crkvenu godinu, okrenuli su se nakon što je Melanie imala izvanmateričnu trudnoću zbog čega su joj liječnici morali odstraniti jedan jajovod. Liječnici su paru, koji inače ima četverogodišnjeg sina Luku, također savjetovali umjetnu oplodnju, no oni su taj prijedlog odbili.

“Kada je Luka navršio dvije godine, htjeli smo drugo dijete, ali prošlo ljeto nije nam ostalo u najljepšem sjećanju. Ostala sam trudna, ali dogodila se izvanmaternična trudnoća i završila sam na hitnoj operaciji tijekom koje mi je uklonjen jedan jajovod. Zbog toga su mi liječnici savjetovali da ne pokušavamo ponovno prirodnim putem jer bi se moglo dogoditi isto, nego da idemo na umjetnu oplodnju, što smo odmah odbili. Pola godine nisam ni smjela ostati trudna. Molila sam devetnicu svetom Josipu za zdravu trudnoću i, evo, četiri sam mjeseca trudna.”

“Luka je sretan što mu stiže braco ili seka. Ima četiri rođaka pa je sretan što će mama i njemu roditi nekoga. Filipov brat ima dva sinčića i sestra ima dva dečka pa je zasad u obitelji pet muških. Zato neću kriti da bih osobno i zbog svega toga voljela da bude curica, no spol još ne znamo. Zahvalna sam što su mi molitve uslišane pa će biti što Bog odluči, a najvažnije mi je da Luka dobije nekog za cijeli život, samo da dijete bude živo i zdravo”, poručila je Melanie za Story, zaključivši kako život s Filipom ne bi mijenjala ni za što.

“Bilo je uspona i padova, kao i uvijek u životu, ali sve nas je to ojačalo. Zahva­ljujem Bogu na svemu jer su mi moj život i obitelj blagoslov.”

Više o nauku Crkve o medicinski potpomognutoj oplodnji možete pročitati OVDJE i OVDJE.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Melanie Bradaric ⚓️ (@melaniebradaric)