Hrvatska redovnička konferencija, odnosno njeno Povjerenstvo za pastoral duhovnih zvanja, objavilo je aplikaciju za pametne telefone pod nazivom „Susret Zovem Te”.

Aplikacija je nastavak rada na časopisu „Susret”, a nastala je sa željom da se mladima što više približi duhovni poziv. Iz ove aplikacije stoje stvarne redovnice i redovnici aktivni u pastoralu zvanja spremni odgovoriti na pitanja mladih, uputiti ih u otkrivanju, izgradnji i formiranju duhovnog poziva.

Pored mogućnost da se na aplikaciji čita časopis „Susret” i prate događanja u organizaciji Povjerenstva, ona odgovara na učestala pitanja o posvećenom životu, donosi svjedočanstva onih koji su se odazvali duhovnom pozivu, razrješava mitove o redovničkom pozivu te druge materijale o duhovnom pozivu.
Aplikacija donosi i „Pravilo za novi početak” Kongregacije od Presvetog Sakramenta iz Brakkensteina te mnoge druge sadržaje.

U narednoj fazi razvoja cilj je kroz aplikaciju omogućiti i međusobnu interakciju korisnika, umrežiti aplikaciju „Susret Zovem Te” s aplikacijom „Hrvatska redovnička konferencija” (koja je u razvoju) kao i drugim aplikacijama. Ovaj projekt donacija je tvrtke MOBILEone.

Aplikacija je dostupna na IOS
https://itunes.apple.com/hr/app/susret-zovem-te/id1350237230?l=hr&mt=8) i ANDROID (https://play.google.com/store/apps/details?id=solutions.mobileone.susret) platformi.

IKA | Bitno.net