“Prilika za ljubav! Molim vas podijelite objavu!

Dragi ljudi, trebamo vašu pomoć! Misija u Beninu našla se u poteškoćama oko vode, bez koje ne mogu.

Već sam više puta pisao o djelovanju Marijinih sestara u Beninu, organizirali smo nekoliko uspješnih akcija i uz vašu pomoć uspjeli im olakšati rad. Sestre tamo vode nekoliko ambulanti i brinu se za lokalno stanovništvo kako god mogu i znaju. Sada su se našle u poteškoćama jer su ostali bez generatora koji je važan za svakodnevno korištenje vode.

Vodu crpe iz bunara sa preko 120 m dubine, trenutno to obavljaju ručno što je izuzetno teško i dugotrajno zbog količine vode koja im je potrebna. Tridesetak djevojčica kod njih je u sirotištu, tu su i sestre i kandidatice te svi koriste vodu za piće i kuhanje, a ogromne količine vode trebaju i za vrt i životinje koje uzgajaju kako bi imali dovoljno hrane. Novi generator koji će imati dovoljnu snagu da izvuče vodu u spremnike i da u to vrijeme djeca imaju svjetlo za pisanje domaćih zadaća i učenje zajedno sa transportom u njihovo selo košta 15.800 EUR.

U dogovoru s njima odlučio sam organizirati akciju da im pomognemo prikupiti sredstva za novi generator.

Ako nas dovoljno sa po par eura pomogne ovo veliko djelo, uvelike ćemo im olakšati rad, a i pomoći mnogima koje sestre pomažu. Financijska je kriza i vremena su teška, neka vam ne bude neugodno uplatiti i samo jedan euro, jer nas puno s minimalnom donacijom može učiniti čudo, ja vjerujem da mi to možemo!

Molim vas podijelite ovaj status. Hvala!

Podaci za uplatu: Udruga za pomoć djeci Benina „Anđeosko srce“, Rim 44, 10000 Zagreb

Banka: OTP banka

IBAN: HR0224070001100471904

SWIFT: OTPVHR2X

Svrha uplate: donacija za Marijine sestre – nabavka generatora”

Prilika za ljubav! Molim vas podijelite objavu!
Dragi ljudi, trebamo vašu pomoć! Misija u Beninu našla se u poteškoćama…

Objavljuje Stjepan Ivan HorvatPonedjeljak, 29. travnja 2024.