Novi dizajn portala Bitno.net

Dragi čitatelji i prijatelji našeg portala, dobro došli na novi, osvježeni Bitno.net!

Nadamo se da vam se dopada i da ćete ga zavoljeti kao i prijašnje izglede našega portala.

Kako su pred nama novi izazovi i zahtjevi korisnika, novi dizajn i reorganizacija sadržaja bili su nužni. Usredotočili smo se na dostavljanje što više novog i aktualnog sadržaja te smo zbog toga naslovnicu podijelili tako da vam donosi najnovije i najčitanije vijesti i članke na portalu, preporučene članke, komentare našega uredništva, te najpopularnije tekstove na internetu i društvenim mrežama.

Budući da znamo kako mnogi od vas vole kategorizaciju članaka, odlučili smo zadržati ali i osvježiti izgled kategorija, dok su neke od njih, poput Vijesti, Vjera, i Obitelj dobile vlastiti, jedinstveni dizajn te postale svojevrsni potportali.

Nastojali smo što je moguće više optimizirati stranicu za mobilne uređaje – brže učitavanje i preglednost – jer više od 70% naših čitatelja na Bitno.net dolazi putem pametnih telefona.

Unaprijedili smo mnogo toga ispod “haube” – od novog servera do boljeg koda. Koristili smo najnovije tehnologije te smo nastojali pratiti neke od popularnih trendova u web dizajnu.

Još je mnogo toga u planu i ovo je tek početak novog i boljeg Bitno.net-a.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u radu i testiranju novoga dizajna te svima vama, dragi čitatelji, zbog kojih sve ovo i činimo. Pozivamo vas još jednom da se priključite i našem Klubu prijatelja i tako nas podržite u daljnjem radu. Također, možete nas podržati i na ostale načine: donacijom, molitvom i slično.

Da biste iskusili najbolje od portala Bitno.net, preporučujemo vam da koristite neke od modernih preglednika: Chrome, Firefox, Opera, Microsoft Egde, kako na desktop računalima tako i na mobilnim uređajima. Nastojat ćemo podržati i starije preglednike, no ne možemo obećati stopostotnu funkcionalnost.

Sve greške, nepravilnosti u radu i slično koje uočite javite nam na administator@bitno.net ili putem Facebook stranice Bitno.net, po mogućnosti sa slikom i uputama reprodukcije greške.

Zdravko Ćurić, razvojni programer i član uredništva portala Bitno.net