Na koncertu “Najmanjima od najmanjih” nastupit će Alan Hržica, Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac, Božja pobjeda, fra Marin Karačić, VIS Aurora, zbor Mihovil i SKAC Bend Split.

Franjevački institut za kulturu mira i ove godine u sklopu manifestacije Dani socijalne zauzetosti organizira humanitarni koncert „Najmanjima od najmanjih“ koji će se održati 10. studenoga u 20 sati u velikoj sportskoj dvorani Gripe u Splitu.

Na koncertu će nastupiti Alan Hržica, Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac, Božja pobjeda, fra Marin Karačić, VIS Aurora, zbor Mihovil i SKAC Bend Split.

Ulaznice se mogu kupiti online putem CROATIA TICKETS SUSTAVA, svakim danom na porti samostana Gospe od Zdravlja u Splitu od 8 do 12 i od 17 do 20 sati, te na porti samostana Gospe Sinjske u Sinju. Ulaznice se mogu kupiti i u nedjelju 4. studenoga u splitskim župama nakon svetih misa.

Svi koji ne mogu doći na koncert, a žele podržati akciju, mogu uplatiti novčana sredstva na račun u Splitskoj banci, IBAN HR7523300031545046751, s naznakom Donacija za humanitarnu akciju Najmanjima od najmanjih. Sav prihod od prodaje ulaznica, kao i prošle godine, namijenjen je programu za bolesnu djecu korisnike Caritasa Nadbiskupije Split.

Fantastičnu atmosferu od prošle godine i najavu ovogodišnjeg koncerta možete pogledati u videu:

IKA | Bitno.net