PROGLEDAJ SRCEM 2018

Laudato TV javlja da su karte za koncert Progledaj srcem 2018 rasprodane!

Kako javljaju s Laudato TV, redakcijski telefoni ne prestaju zvoniti i pretrpan im je sandučić e-pošte, što je poticaj u odluci da se iduće godine koncert Progledaj srcem organizira u većoj dvorani

Progledaj srcem

Laudato TV

Četvrti koncert duhovne glazbe “Progledaj srcem 2018”, koji se održava u subotu, 21. travnja 2018. godine u košarkaškom centru Dražen Petrović – “Cibona”, u Zagrebu, s početkom u 20:00 sati je rasprodan. Kako javljaju s Laudato TV, redakcijski telefoni ne prestaju zvoniti i pretrpan im je sandučić e-pošte, što je poticaj u odluci da će se koncert iduće godine zasigurno održati u većoj dvorani. Ovaj koncert okuplja više od šest tisuća ljudi u pjesmi, radosti i proslavi Boga, a sav prihod od prodaje ulaznica ide za produkciju programa i djelovanje Laudato televizije, obiteljske televizije s kršćanskim vrijednostima. Koncert će ponajviše biti zahvala Bogu za velika djela kojima se proslavlja gradeći projekt LTV-a.

Snimka koncerta  moći će se pogledati u programu Laudato TV-a na svetkovinu Duhova, 20. svibnja, u 14:30 sati. Na 4. koncertu „Progledaj srcem“ nastupaju: ANTE CASH, BOŽJA POBJEDA, FRA IVAN MATIĆ, FRA MARIN KARAČIĆ, MIA DIMŠIĆ, RAFAEL DROPULIĆ-RAFO, SCIFIDELITY ORCHESTRA, SESTRE PALIĆ, SKAC ZBOR ZAGREB, VIS VERITAS AETERNA SPLIT, ZAJEDNICA CENACOLO, ZBOR MIHOVIL i ZVONIMIR KALIĆ! Duhovne misli i poticaje na koncertu će uputiti don Ivan Filipović, duhovnik Zajednice Cenacolo, a kro večer će voditi Marin Periš. Glazbenim sastavom će ravnati Goran Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 17. travnja 2018.

Možda vam se svidi