Popularni hrvatski pjevač, Jasmin Stavros, otvoreno je za IN Magazin progovorio o svojoj prošlosti, vjeri, ali i teškoj bolesti sina.

“Bio sam totalno lud. Nema što nisam radio. S 12 godina počeo sam se baviti ovim poslom. Sve sam živo probao. I alkohol i drogu. Bilo je svega. Svašta sam u životu prošao i na vrijeme sam povukao ručku kočnicu”, izjavio je Stavros tijekom razgovora u kojem je promovirao svoj novi album ‘Duga je noć’.

Prekretnica u njegovu životu dogodila se nakon što je upoznao suprugu.

“Oženio sam se i sve se promijenilo na bolje. Počeo sam živjeti neki drugi život”, poručio je, naglasivši pritom kako Sotona uvijek vreba.

“Sotona te čeka na svakom koraku i stalno te iskušava. Duhovne obnove i svakodnevna molitva daju mi snagu da se oduprem Sotoni. Što si bliže Bogu, Sotona više napada”.

Stavros se osvrnuo i na svog teško bolesnog sina Krešu koji je s tri godine u bolnici zaražen meningitisom, nakon čega je dobio hidrocefalus.

“Obično kad želimo nešto na silu napraviti sve se izjalovi. Bog jednostavno ima svoj plan. Tako i do kad ću ja nositi taj moj teški križ, a on je stvarno toliko težak da mi ga već jedva leđa nose. Pretežak je.”

“Čovjek bi u mojoj situaciji bez problema posrnuo za alkoholom ili nekom drogom da pobjegne od tih problema. Međutim ja sam rješenje pronašao u Svetom pismu i to mi je izlaz iz te teške priče.”

Cijelu priču pogledajte u videu:

Jasmin Stavros novi videospot

Povodom izlaska novog videospota za pjesmu ‘Duga je noć’, Jasmin Stavros dao nam je vrlo otvoreni intervju. U svojevrsnoj ispovijesti otkrio nam je kako je izgledala njegova burna mladost. ?

Posted by IN MAGAZIN on 29. studenoga 2017

Bitno.net