Bitno.net

Dragi prijatelji, kako se koncem godine obično sumiraju računi i baca pogled unatrag te izriču dobre želje i mi ćemo učiniti isto.

Ako uzmemo u obzir da smo online od konca studenoga 2011. godine ova godina je za nas ustvari prva godina postojanja i djelovanja portala.

Prvo što nas obuzima kad pogledamo godinu koja je iza nas jest osjećaj zahvalnosti prema Gospodinu koji je dano da usprkos svojoj neznatnosti i slabosti budemo sredstvo u Njegovim rukama koje će mnogima donijeti Radosnu Vijest i pokazati put ka istinskom životnom ispunjenju.

Odmah potom i veliko hvala Vama dragi čitatelji, zbog kojih i postojimo. Drago nam je da su se uz Bitno.net mnogi vratili bitnom u životu. Evo kratke poruke jedne čitateljice koja nas je duboko ganula:

„Samo da Vam zahvalim na ovoj stranici i tekstovima koje objavljujete jer ste me privukli kvalitetnim stvarima a ujedno i odmakli od jeftinih tekstova… Malo po malo ali ste me “vratili” Crkvi, obitelji i iskrenoj ljubavi. Hvala Vam neizmjerno i hvala Gospodinu sto sam pritisnula LIKE na ovu stranicu. Lijep pozdrav… BVB“

U njezinom iskustvu prepoznali smo ostvarenje naše misije: da ne moraliziramo i teoretiziramo nego da ljudima donosimo konkretne, korisne i životne članke koji će im pomoći da budu bolje osobe, ispunjenijeg života, bliže i Bogu i ljudima.

Koliko je ta želja za bitnim i istinskim smislom  prisutna u srcima svih nas pokazuje i brojke o posjećenosti našeg portala:

U protekloj godini imali smo blizu 2 milijuna i 350 tisuća posjeta, a trenutačni stabilni  prosjek nam je preko 200 tisuća mjesečno.

Tijekom godine je preko 860 tisuća različitih čitatelja posjetilo naš portal, a tekstovi su pročitani skoro 10 milijuna puta.

Bilježimo i stalan rast članova naše stranice na Facebooku koja sada ima skoro 30 tisuća prijatelja., a prema podacima poznate ranking stranice alexa.com kontinuirano smo među tristotinjak najposjećenijih web stranica u Hrvatskoj (što uključuje i strane web adrese). Sve to dakle pokazuje da ste vi dragi čitatelji prepoznali našu uređivačku politiku, da je Bitno.net snažno zaživio kako dio javnog medijskog prostora čiji se glas čuje i uvažava.

2012. godina ostat će za nas zabilježena i po prestižnoj nagradi dodijeljenom našem i vašem portalu. Naime najpoznatiji i najautoritativniji hrvatski natječaj za web-stranice VIDI WEB Top 100, uvrstio je portal Bitno.net među 100 najboljih hrvatskih web-stranica, odnosno među  10 najboljih stranica u kategoriji Mediji, novosti, oglasnici. Ono što je značajno istaknuti jest da je u odabiru najboljih stranica sudjelovalo je četrdesetak renomiranih stručnjaka iz čak 30 medijskih kuća i organizacija iz Hrvatske i okolnih zemalja te da su se ocjenjivali  kvaliteta sadržaja web-stranica, primjena inovacija, intuitivnost koncepta, te dobar i funkcionalan dizajn.

Nadamo se da ćemo i u 2013. godini biti na usluzi svim našim čitateljima dobrim, zanimljivim i korisnim člancima i prilozima.

Vam i svima onim koje volite želimo obilje Božjeg blagoslova u 2013. godini i da svaki dan nađete vremena za sve ono što vam je bitno, a vjerujemo da u to spada i naš portal! 

Hvala vam na povjerenju, čitajte nas i dalje!

Vaš Bitno.net tim