I ove godine na Trnjanskoj Savici svečano je proslavljen blagdan Tijelova. Svečanim euharistijskim slavljem u 9:00 započela je proslava. Sveta misa se slavila u Pastoralnom centru blaženog Alojzija Stepinca, jer vjernici s Trnjanske Savice i dalje nemaju svoju zgradu crkve, a predvoditelj misnog slavlja bio je župnik vlč. Antun Vukmanić.

Župnik je u homiliji vjernike podsjetio kako je blagdan Tijelova, koji uključuje i tijelovsku procesiju po ulicama kvarta, jasan znak svjedočenja svoje vjere i pripadnosti Gospodinu i Crkvi.

Nakon svete mise, vjernici su se formirali u svečanu tijelovsku procesiju, te u molitvi, slavljenju i pjesmi obišli svoje naselje i njegove ulice, time jasno dajući do znanja tko je Onaj kome su povjerili sav svoj život i u koga se uzdaju, slijedeći životni moto svog zaštitnika, blaženog Alojzija Stepinca. Djeca obučena u bijelo putem su posipali latice ruža.

Procesija je završila tamo gdje je i krenula, ispred kapele Pastoralnog centra, uz završni blagoslov, a nakon toga i okrepu i zajedništvo svih župljana.