U manje od 24 sata skupljeno je 109 700 kn za Marijine sestre u Beninu, objavio je na svojoj Facebook stranici p. Stjepan Ivan Horvat.

Podsjećamo, taj je svećenik jučer na istom mjestu uputio apel za humanitarnu pomoć časnim sestrama koje djeluju u misiji u Beninu gdje se zbog nestašice dizela sestre suočavaju s manjkom struje i vrlo teškim radnim uvjetima.

Njegov novi post prenosimo u cijelosti:

“ČUDO, BAŠ OGROMNO ČUDO!

U MANJE OD 24 SATA SKUPLJENO JE 109 700 kn!!!

Marijine sestre u Beninu rade velike stvari, u jako teškim uvjetima i sa nevjerojatno ograničenim sredstvima. Kada smo s. Ivančica Fulir i ja razgovarali o tome što sestrama za rad sa siromašnima u Beninu sve treba, isplivalo je nekoliko stvari. Jedna su solarne lampe i paneli u ambulantama koje koštaju oko 35 000 kn, velika je potreba za lijekovima, ali i nadogradnjom ambulante. Rekoh budimo realni, teška su vremena, idemo sa lampama i panelima, to se čini ostvarivo. I što se dogodi? Vi ljudi u manje od 24 sata uplatite preko 100 tisuća kuna što je dovoljno i za lampe, manji dio nadogradnje i zalihe lijekova. Ma nevjerojatni ste! Bog vas stostruko nagradio! Budite sigurni da će svaka lipa doći u prave ruke i biti iskorištena za potrebe rada sa siromašnima u Beninu. Hvala vam do Neba!”

ČUDO, BAŠ OGROMNO ČUDO!
U MANJE OD 24 SATA SKUPLJENO JE 109 700 kn!!!
Marijine sestre u Beninu rade velike stvari, u…

Objavljuje Stjepan Ivan HorvatPetak, 10. lipnja 2022.