Budi i ti dio Foruma+ 2012

Studentski katolički centar Split (Skac_St) i Studentski katolički centar Zagreb (Skac_Palma) pozivaju Vas na „Forum+ 2012“ – Forum mladih katolika Hrvatske koji će se održati u Splitu od 22. do 29. rujna 2012. godine pod geslom „U svijetu, ali ne od svijeta“ na kojem će sudjelovati 50 mladih iz cijele Hrvatske.

Mladi

Forum+ je inicijativa mladih katolika iz različitih dijelova Hrvatske, odgovor na potrebu veće povezanosti i suradnje s ciljem efikasnijeg djelovanja unutar sredina u kojima se mladi nalaze te rađanje novih ideja za poboljšanje života mladih nudeći im duhovne sadržaje kao i projekte protkane katoličkim vrijednostima. Ideja je rasla i razvijala se tijekom nekoliko godina. Zahvaljujući upornosti mladih i podršci mnogih ove će se godine po prvi puta i realizirati.

Forum se sastoji od šest dana predavanja domaćih i inozemnih predavača, radionica, foruma, jednodnevne duhovne obnove, izleta, obilaska kulturnih sadržaja,… Predavači na ovogodišnjem forumu su: mr. sc. don Damir Stojić(studentski kapelan u Zagrebu), prof. dr. sc. fra Ante Vučković, mr. sc. don Saša Ilijić (povjerenik za pastoral mladih Krčke biskupije), Ladislav Iličić (predsjednik građanske udruge roditelja „Grozd“), Krešimir Miletić (voditelj građanske inicijative „I ja sam bio embrij“), Marijana PetirSophia Kuby (izvršna direktorica u nevladinoj organizaciji „European Dignity Watch“) te dr.sc. Božo Skoko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cilj Foruma+ je umrežavanje najaktivnijih mladih katolika iz cijele Hrvatske, informiranje, educiranje te poticanje na nove inicijative i uključenost u hrvatsko društvo u skladu s kršćanskim vrednotama. Čini se zanimljivo? Budi i ti dio Foruma+, ispuni svoju prijavnicu online do 15. kolovoza.

Pastoralmladih.hr

Objavljeno: 11. kolovoza 2012.

Možda vam se svidi