NAGRADA HDKN-a

Bitno.net proglašen najboljom stranicom kršćanskog sadržaja u izboru Hrvatskog društva katoličkih novinara

Nagradu je u ime portala primio glavni urednik Goran Andrijanić i zahvalio na njoj u ime “svih članova redakcije i suradnika portala”

Foto: Blaženka Jančić

Portal Bitno.net dobio je jučer nagradu Hrvatskog novinarskog katoličkog društva (HNKD) kao najbolja mrežna stranica s kršćanskim sadržajem.

Nagrada našem portalu dodijeljena je na svečanosti održanoj jučer na Hrvatskom katoličkom sveučilištu.

Među ostalim dobitnicima su i Marija Belošević, koja je dobila nagradu kao novinarka godine, a nagrada za životno djelo uručena je mons. Ivanu Mikleniću. Priznanje za dugogodišnje novinarsko i uredničko djelovanje i promicanje Radosne vijesti putem radija dodijeljeno je Jasenki Pajalić.  Matea Vidulić, studentica 1. godine Odjela za komunikologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta dobitnica je priznanja za mlade novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također priznanje je dodijeljeno i projektu „E-duhovne vježbe“ Pazinskoga franjevačkog bratstva za inovativni pristup i sveudiljno uspješno korištenje novih medijskih tehnologija u evangelizaciji.

Nagradu je u ime našeg portala primio glavni urednik Goran Andrijanić i zahvalio na njoj u ime “svih članova redakcije i suradnika portala”.

“Ako naš portal uspije naše čitatelje privesti k vjeri i Bogu na onaj način kako su to činili i čine drugi ovogodišnji laureati nagrade HNKD-a, naša misija je ispunjena”, rekao je Andrijanić.

Svečanost dodjele nagrada HNKD-a uslijedila je nakon predstavljanja zbornika radova „Vjerska tematika u hrvatskom medijskom prostoru“ u organizaciji Odjela za komunikologiju Hrvatskoga katoličkog sveučilišta, Odbora Hrvatske biskupske konferencije za sredstva društvenih komunikacija i Hrvatskoga društva katoličkih novinara.

Sudionici predstavljanja zbornika i okruglog stola bili su pomoćnik ravnatelja Kršćanske sadašnjosti don Anton Šuljić, urednica odjela religija Hrvatskoga radija Blaženka Jančić i glavni urednik Hrvatske katoličke mreže Siniša Kovačić, a moderator cjelokupnog programa dr. Anto Mikić.

Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 1. lipnja 2019.

Možda vam se svidi