Vodeći hrvatski vjerski nakladnik i knjižar Verbum nedavno je pokrenuo akciju Na sigurnom – i s dobrom knjigom!” u sklopu koje je svim ljubiteljima knjige omogućio da na siguran, brz i jednostavan način iz zaštićenosti vlastitog doma mogu i u sadašnjim okolnostima nabaviti dobru knjigu. Osim što je u sklopu te akcije za svaku narudžbu knjiga iznad 99 kn poštarina besplatna, sada je uveden i poseban promotivni popust na sva Verbumova izdanja od 20%.

Kako Verbumova široka i raznovrsna ponuda knjiga uključuje različita izdanja:duhovnu i vjersku literaturu, psihologiju, romane, publicistiku, knjige za djecu, obiteljsku literaturu, priručnike za samopomoć itd., sigurno će među tim izdanjima svatko pronaći nešto za sebe i članove svoje obitelji s čime će moći kvalitetno ispuniti vrijeme kod kuće.

U svom izdavačkom programu nakladnička kuća Verbum ima preko sedamsto različitih knjiga, među kojima su i najtraženije knjige kao što su Sveta Hildegarda i hrana kao lijek, Ljekaruša fra Jure Marčinkovića, Kuharica sestre Nikoline, Vjerujem, vjerujemo pape Franje, Iz dubine naših srca kardinala Saraha i Benedikta XVI., 12 pravila za život Jordana Petersona, Granice Henrya Clouda i Johna Townsenda, Najljepše molitve naših starih te razne Biblije, katekizme, molitvenike i brojne druge poticajne knjige, dobre za dušu i korisne za život. Popust od 20% vrijedi na sve spomenute knjige kao i na sva ostala Verbumova izdanja, čiji popis možete vidjeti na linku ovdje.

Verbumova internetska knjižara verbum.hr dostupna je 24 sata dnevno 7 dana u tjednu, a osim Verbumovih izdanja u njoj možete pronaći i preko pet tisuća probranih knjiga gotovo svih hrvatskih nakladnika, raznih tematika i područja, kao i ostale proizvode iz ponude knjižara Verbum.

Knjige s web stranice verbum.hr možete naručiti i slanjem maila na adresu: webknjizara@verbum.hr, a za one kojima je jednostavnija izravna narudžba telefonom uvedeni su i posebni kontakt telefoni: 091/623 1187, 021/662 894, 021/662 895; (PON − PET 8:00 − 20:00 sati)

Naručeno možete platiti internet bankarstvom, karticom ili pouzećem, a iz Verbuma ističu da djelatnici web knjižare koji rukuju s knjigama i paketima rade sukladno svim preporukama Nacionalnog stožera i sanitarnim propisima, tj. s maskama i rukavicama pazeći da bude zaštićena sigurnost i djelatnika i svih koji pakete primaju i s njima rukuju.

Ostanite na sigurnom i s dobrom knjigom! – kliknite na verbum.hr.

Bitno.net