U svom povratničkom nastupu na mitingu Dijamantne lige u Rimu, Blanka Vlašić osvojila je drugo mjesto, a svoj uspjeh proslavila je i fotografijom na svom Instagram profilu.

„Lord is my strength! Gospodin je moja snaga!“, napisala je najbolja hrvatska visašica i tako još jednom pokazala koliko joj je bitan njezin odnos s Bogom.

Iako je, kako je i sama rekla, nekada bila deklarirana katolkinja koja je samo površno pripadala Crkvi, u jednom trenutku svoje karijere, dok je zbog ozljeda koje su je udaljile od natjecanja prolazila teška iskušenja, susrela se sa samom sobom i doživjela intimno obraćenje zahvaljujući najprije svojem bratu, te svećenicima koji su bili uz nju.

– Shvatila sam koliko je sve nestalno i koliko treba cijeniti svaki trenutak, trening i skok. Prije sam uvijek htjela sve, centimetar više, a nisam uvijek bila zahvalna na samoj činjenici da mogu skakati – rekla je Blanka.

Od toga trenutka, Blanka je počela odvažno i hrabro svjedočiti svoju vjeru. Posljednji put to je učinila uoči Drugog nacionalnog susreta hrvatskih katoličkih obitelji na Trsatu, kada je zajedno sa svojim ocem Joškom, iskreno progovorila o svojem vjerskom iskustvu.

Našoj Blanki želimo još mnogo sportskih uspjeha i obilje Božjeg blagoslova!

M.V.|Bitno.net