DG

Poznati modni i poslovni duo Domenico Dolce i Stefano Gabbana izazvali su bijes gay lobija svojim izjavama za talijansku Panoramu – kreatori, inače obojica homoseksualci koji su nekada bili i u vezi, stali su u obranu tradicionalne obitelji i poručili kako “neke stvari nikada ne treba mijenjati”.

“Obitelj nije nikakav hir. U njoj postoji osjećaj pripadnosti koji je nadnaravne prirode”, rekao je Gabbana, a Dolce je dodao kako “prokreacija mora biti čin ljubavi”.

“Djeca rođena metodom oplođivanja unajmljenih jajašaca, to su djeca kemije, sintetike. Maternice za iznajmljivanje, sperma odabrana iz kataloga…”, opisao je Dolce suvremene metode kojima homoseksualni parovi danas dobivaju djecu i dodao:

“Jedina prava obitelj je tradicionalna. Ona bez kemijskih potomaka i iznajmljenih maternica. Život ima svoj prirodan tijek i neke stvari ne treba mijenjati.”

Ovo nije prvi put da ovaj modni par kritizira ideološku gay agendu. U razgovoru za Daily Mail prije nekoliko godina Gabbana je rekao kako je “protiv ideje da dijete odrasta s gay partnerima”. U tom istom razgovoru obznanio je i kako želi postati “biološki otac”, te je zamolio prijateljicu da bude majka njegovom djetetu koje bi bilo umjetno oplođeno (“jer ne mogu spavati sa ženom koju ne volim”, rekao je). Tada je rekao i kako nikada ne bi odvojio dijete od majke, te kako je njegova majka imala veliki utjecaj na njegovo odrastanje. Prema svemu sudeći, Gabanna tu ideju nije realizirao, a po izjavama koje su on i njegov prijatelj dali u ovom novom razgovoru jasno je zašto je promijenio mišljenje.

Njihov veliki razgovor objavljen za Panoramu, s naslovnicom na kojoj je fotografija poznatih kreatora i veliki naslov “Živjela obitelj (tradicionalna)” već je izazvala reakcije. Stranica LGBT News Italia pozvala je homoseksualne osobe da bojkotiraju kreacije kreativnog para. Riječ je o istoj stranici koja je pozvala na bojkot tjestenine Barilla nakon što je Guido Barilla dao slične izjave u obranu tradicionalne obitelji. Prijetnje bojkotom su ga uplašile, pa je povukao i svoje izjave. Hoće li isto napraviti i dvojica modnih kreatora, tek treba vidjeti. Bojkot kreacija najavio je i britanski glazbenik Elton John, čovjek koji živi u “braku” sa svojim partnerom i posvojio je dvoje djece rođene uz “pomoć” surogat majke.

Kako bilo, Dolce i Gabbana nisu jedine gay osobe koje su protiv homoseksualnih “brakova” i posvajanja djece. Iste izjave mogle su se čuti iz usta deklariranih homoseksualaca tijekom rasprave u Francuskoj o zakonu koji je ozakonio gay “brakove”. O tome možete pročitati više OVDJE i OVDJE.

Goran Andrijanić | Bitno.net