Božja pobjeda je prošli tjedan na svojim službenim Instagram i Facebook profilima objavila fotografiju kojom najavljuje Večer slavljenja i molitve u Domu sportova 28. siječnja 2023. Evo što su tim povodom rekli voditelj zajednice Maroje Burum i voditelj slavljenja Petar Buljan.

„Više od dvije godine nismo imali Večer slavljenja uživo. Naša je misija dovesti ljude Bogu, a molitva slavljenja uzdiže srca ljudi Bogu. Jedva čekamo molitvu i slavljenje donijeti i u Dom sportova. Ulaznice će biti u prodaji uskoro. Pratite naše profile na društvenim mrežama kako vam početak prodaje ulaznica ne bi promaknuo“, otkrio je Petar Buljan i dodao da planiraju organizirati podjelu ulaznica putem nagradnih natječaja na društvenim mrežama.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Božja pobjeda (@bozja.pobjeda)

Večer slavljenja s Božjom pobjedom uvijek je nešto više

Osim najave večeri slavljenja na društvenim mrežama Božja pobjeda je objavila i fotografiju kojom najavljuje nešto novo, a pozvali su i svoje pratitelje da pokušaju pogoditi o čemu se radi. „Bilo je svakakvih ideja – prvenstveno nagađanja da se sprema nova pjesma ili novi album te da spremamo Večer slavljenja. Iako Večer slavljenja sama po sebi nije novi projekt, Večer slavljenja s Božjom pobjedom uvijek je nešto novo i više. Međutim, kada smo najavili nešto novo ipak nismo mislili (samo) na Večer slavljenja. Ovaj mjesec pripremamo još dvije potpuno nove stvari koje do sada nismo radili, a vjerujemo da će se mnogima jako svidjeti i biti im duhovna hrana“, poručio je Maroje Burum, voditelj molitvene zajednice Božja pobjeda.

Dok iščekujete preostale novosti koje je pripremila Božja pobjeda, posjetite njihov YouTube kanal i uživajte u novoj pjesmi sa susreta – “Jedini” ili se prisjetite što je molitva slavljenja i dočekajte Večer slavljenja spremni.