Već sam u svom životu susrela pogrešnu osobu i dopustila sam joj da zarobi moje srce. Zanemarila sam Božje opomene da bih se koncentrirala samo na svoje osjećaje, no iz svega toga sam naučila važne lekcije.

prava ljubav

Foto: Shutterstock.com

Naučila sam da je velika pogreška prestati sanjati i prestati vjerovati u ljubav jer me netko nije znao cijeniti. Naučila sam da je puno bolje pouzdati se u Boga nego u svoje srce. Naučila sam da kao što u moj život ulaze osobe koje mi čine loše, isto tako ulaze i dobre osobe koje mi Bog šalje kako bi mi pomogli zacijeliti rane.

Kad se pojavi prava osoba, shvatit ću zašto nije išlo s drugima i bit ću na tome zahvalna. Prava me osoba neće udaljavati od Boga, nego će me poticati da ga tražim i voljet će me kao da sutra ne postoji. Ispravit će me kad pogriješim, i pokazat će mi što treba promijeniti. Prava će osoba moliti za mene i znat će me podnositi čak i onda kad to ne budem zaslužila. Gledat će me u oči kad budem plakala i kad budem očajna, dat će mi do znanja da je uz mene.

Prava će osoba doći do moga srca čistim putem, jer je prije toga došla do Boga. I kad budem gledala u oči pravu osobu dok se smije, sjetit ću se onog što sam morala podnijeti te ću se i ja smijati. Zahvalit ću Bogu što me je naučio da je ljubav više od lijepih riječi i što mi je darovao jednu osobu tako posebnu i unikatnu. Neću stajati tamo s papirom i olovkom kako bih napisala svoju priču kako ja hoću, jer to ne pripada meni nego Bogu. A s Njim je, kao što znate, sve savršeno.

Izvor: Aleteia.org

Prijevod: Monika Zovko | Bitno.net