PRVA LJUBAV

Draga moja kćeri…

Ne boj se uhvatiti se za mene kada padaš. Čvrsto ću te držati i čuvat ću te.

Foto: Shutterstock

Ti si moj ljiljan među trnjem. Ja sam te stvorio. Ja, sama ljubav, stvorio sam te. Draga moja kćeri, želim da znaš koliko te ljubim. Ljubav o kojoj govorim ne blijedi, i u svakom trenutku možeš računati na činjenicu da mislim na tebe. Zašto? Činiš me sretnim. Znam da griješiš, ali vidio sam kako se uvijek iznova podižeš da me vidiš. Ne boj se uhvatiti se za mene kada padaš. Čvrsto ću te držati i čuvat ću te. Ti si snažna. Ti si lijepa. Ti si moja.

Imam savršen plan za tebe.

Usred svih životnih teškoća imam misiju za tebe. Tu misiju povjeravam samo tebi. Zapisao sam je u željama tvoga srca. Kada za to dođe vrijeme, tvoje će srce obuzeti vatra, i imat ćeš  veliku odgovornost. Vidim velike terete koje nosiš radi moga kraljevstva. Oni će postati teži, ali će i moja ljubav postati snažnija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnoge ćeš dovesti k meni. Kad se smiješiš, i ja se smiješim. Tvoja radost odražava moju radost, a to će, kćeri moja, mnoge potaknuti da me traže u tebi. Svakodnevno me podsjećaš zašto sam nosio svoj križ. Želim te zauvijek gledati u raju. Želim te ljubiti na načine koje ne možeš ni zamisliti. Želim da sa sobom dovedeš mnogo duša. Svojim si životom već učinila da moja Crkva raste.

– Bog, tvoj Otac

Maura Preszler | Made in His Image

Prijevod: Ana Naletilić


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 17. studenoga 2018.

Možda vam se svidi