večer slavljenja u osijeku

Udruga Rijeka ljubavi koja već godinama brine za siromašne Osječane organizira jedinstven koncert u kojem će se okupiti neke od trenutno najpoznatijih lica s duhovne scene.

Večer slavljenja, koja će se ove srijede, 13. prosinca, održati u crkvi župe sv. Ćirila i Metoda, predvodit će Matej Galić iz Doma molitve Osijek, Alan Hržica iz zajednice Srce Isusovo te Petar Buljan iz Božje pobjede. Početak je predviđen za 19 sati.

“Potaknuti sve većim potrebama siromašnih u našem gradu pokrenuli smo ovaj projekt u nadi da pomognemo kako bi svi građani Osijeka mogli imati blagoslovljen Božić”, izjavio je Matej Galić, jedan od organizatora koncerta koji već godinama animira molitvene susrete u Osijeku.

Večer slavljenja odvija se pod sponzorstvom firme Tobler – Sound & Light, a ulaz je besplatan. Sve donacije koje se prikupe na koncertu namijenjene su udruzi Rijeka ljubavi.

Osim glazbenog tu je i molitveni dio koji će predvoditi pater Sebastijan Šujević, ravnatelj Isusovačke klasične gimnazije u Osijeku, a cijeli projekt blagoslovio je i nadbiskup Đuro Hranić.

Bitno.net