Putujte sa Smislom na hodočašće u Lurd (avion) od 9. do 12. veljače 2020. godine. Zadnja mogućnost prijave je do 25.11.2019. Broj mjesta u avionu nam je ograničen. Cijena je 4650 kn bez drugih nadoplata.

Posjetite i Rim (autobus) od 5. do 8. prosinca 2019. godine. Cijena je 1385 kn. Ovo putovanje je garantirano.

U Lurdu smo na blagdan Gospe Lurdske i Svjetski dan bolesnika 11. veljače, kada ovo predivno Svetište, ispunjeno mnoštvom, usred zime oživi. Svetište u kojem se kao nigdje drugdje na svijetu ne brine za bolesne zadivljuje porukom koju je Gospa prenijela malenoj Bernardici… Porukom Božje blizine, porukom pokore i obraćenja koja je i danas jednako aktualna. Uz to ćemo vidjeti i Barcelonu te prekrasni Montserrat i Carcasonne.

Rim… Većina onih koji ga posjete osjećaju ljepotu koju je teško opisati i prenijeti riječima. Ovaj program nastoji obuhvatiti samo najvažnije, kako bi ostalo vremena za laganu šetnju i razgledavanje, za molitvu, za izvrsni cappuccino… Četiri patrijarhalne bazilike, grobovi apostola i papa, najljepši trgovi i fontane, kratki susret s papom Franjom, to je ono što želimo podijeliti s Vama.

Putujte sa Smislom!

Više informacija o ovim ili o drugim našim putovanjima pronađite na www.smisaozivota.hr ili se javite na 092/1111-720 ili 098/574-070.

Putnička agencija ”Smisao života” | Bitno.net