FRANJEVAČKI NATJEČAJ

Prijavite se na natječaj za logotip manifestacije ‘Dani socijalne zauzetosti’

Franjevački institut za kulturu mira raspisuje nagradni natječaj  za izradu logotipa povodom organiziranja manifestacije „Dani socijalne zauzetosti“.

Potaknuti brojnim otvorenim socijalnim pitanjima i problemima u našem društvu, Franjevački institut za kulturu mira ove godine u studenom prvi put pokreće manifestaciju Dani socijalne zauzetosti.

Dani socijalne zauzetosti zamišljeni su kao festival kojim će se kroz čitav niz događanja vjerničkoj i široj javnosti približiti široka socijalna tematika u kojoj Crkva ima važnu ulogu. Cilj je predstaviti i učiniti vidljivim aktivnosti različitih udruga i pojedinaca koji se bave socijalnom problematikom i na tom polju već ostvaruju značajne rezultate. Na taj način ostvarit će se umrežavanje svih onih koji djeluju na ovom području te time omogućiti i njihova suradnja i osnaživanje već postojećih, kao i mogućnost pokretanja novih inicijativa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poseban naglasak dat će se ulozi Crkve i njenom socijalnom nauku koji će biti os oko koje će se vrtjeti sva događanja. Cilj je promovirati socijalni nauk Crkve kao alat kojim se može poslužiti u rješavanju konkretnih društvenih problema.

Tim povodom raspisuje se ovaj natječaj na koji se mogu prijaviti dizajneri, ilustratori, umjetnici i kreativci, od 25. srpnja do 25. kolovoza 20017.

Najuspješnijem autoru odabranog natječajnog rada dodijelit će se novčana nagrada u iznosu od 2.000,00 kn neto. Autoru drugoplasiranog rada dodijelit će se nagrada u iznosu 1.000,00 kn neto i autoru trećeplasiranog rada dodijelit će se nagrada u iznosu 500,00 kn neto.

Natječajnu dokumentaciju možete preuzeti OVDJE.

Više o natječaju pogledajte na stranici www.franjevacki-institut.hr ili saznajte upitom na e-mail: dani.socijalne.zauzetosti@gmail.com.

Bitno.net

Objavljeno: 27. srpnja 2017.

Možda vam se svidi