Čovječanstvo neće naći mira dok se s pouzdanjem ne obrati mome milosrđu (Isus sv. Faustini, Dn. 300).

Koordinacija štovatelja Božjega milosrđa i bozjemilosrdje.net pozivaju na svakodnevnu molitvu krunice Božjega milosrđa do svetkovine Božjega milosrđa, 19. travnja 2020. godine. Moliti se može pojedinačno ili u obiteljima u 15 ili u 20 sati, ovisno o mogućnostima.

Ohrabreni obećanjem Milosrdnog Isusa sv. Faustini Kowalskoj: „O, kako ću velike milosti udijeliti ljudima koji budu molili ovu krunicu…“ (Dn 848) molit će se za milost prestanka pošasti koronavirusa, ozdravljenje bolesnih, snagu i ustrajnost medicinskom osoblju i svima koji ulažu napore u svladavanju životnih teškoća nastalih širenjem bolesti, za zajedništvo, jakost i svetost Crkve u ovim teškim vremenima. 

Moliti se može u Satu Milosrđa i uz Hrvatski katolički radio, Radio Mariju ili Radio Mir-Međugorje, kao i uz izravni videoprijenos pobožnosti iz svetišta Božjeg milosrđa u Krakovu putem internetske stranice bozjemilosrdje.net.

Dodajmo i kako će katolička televizija Laudato s današnjim datumom svakog dana u 15 sati emitirati molitvu krunice Božjeg milosrdan.

Kako moliti krunicu Božjeg milosrđa možete pročitati OVDJE.

Bitno.net