Ove subote, 23. rujna 2023. održat će se molitveno-slavljenički dan „Primi vjerom! u maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova, u organizaciji Biblioteke Figulus.

Tema je „Oni ga pobijediše krvlju Jaganjčevom i riječju svojega svjedočanstva” (Otk 12,11).

Program se sastoji od pojedinačne molitve za bolesnike, nagovora, svjedočanstava, molitve za ozdravljenja i iscjeljenja te slavljenja, a trajat će od 10 do 22 sata.

Govornici su: Marko Matijašević (voditelj zajednice EHO), Nediljko Jelčić (voditelj Škole molitve i Tečaja razmatranja krunice, Kristofori), Nebojša Đurić (EPC Hosana Pula), Josip Lončar (Kristofori).

Molitvu za bolesnike predvodit će iskusni molitelji obdareni karizmama potrebnima za takvu vrstu molitve.

Slavljenje će predvoditi EHO slavljenički tim i grupa Amorose.

Detalje programa možete pogledati ovdje.

Ulaznice po cijeni od 5 eura (u svrhu organizacije i najma prostora) možete nabaviti ovdje. Napomena: Oni koji si ne možete priuštiti ulaznicu, javiti nam se možete na e-mail: urednikbook@kristofori.hr.

I na sam Molitveni dan, u subotu 23. 9. bit će dostupne ulaznice po cijeni od 5 eura, za sve koji se ne snalaze s internetskim bankarstvom I plaćanjem i za one koji odluče prisustvovati u zadnji tren. Također, moći ćete nabaviti i povoljnije ulaznice – ‘samo’ za mlade do 18 godina i starije od 65 godina – po cijeni od 2,5 eura. Za mlade do 12 godina ulaz je besplatan!

Na molitvenom danu moći ćete nabaviti i: knjige Biblioteke Figulus s popustima od 10 do 50 %; materijale zajednice EHO, i CD Amorosa, a svoj štand imat će i Marijini obroci, organizacija koja je svojim humanitarnim djelovanjem do sada spasila više milijuna djece od smrti zbog gladi.

Trebaš molitvu, ozdravljenje, iscjeljenje, obraćenje? Dođi, primi ono što Gospodin želi za tebe.