Konferencija za žene pod nazivom OsnaŽENA održat će se 1. travnja.

Konferencija je namijenjena svim ženama koje žele rasti u vjeri, slaviti Boga, moliti, slušati odlična predavanja i sudjelovati u grupnom radu. Na konferenciji će govoriti Kornelija Palić Papafava, supruga, majka i glazbenica, a pričat će o tome kako uskladiti brak, karijeru i služenje Bogu; Ana Buljan, članica Božje pobjede, i pričat će o tome kako proslavljati Boga u teškim trenutcima; Marija Ćališ, odgajateljica i logoterapeutica, o iscjeljenju ženinih emocija; Marija Ćurlin, izv. prof. dr. sc. na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, o Billingsovoj metodi; Sandra Sharp, voditeljica tečaja životnih vještina Raširiti krila pri Udruzi Fokus, o granicama te Rahela Grozdanov, koordinatorica Hrvatskog tima za prevođenje kršćanskih pjesama, Worshipvisioncroatia, koja će pričati o tome kako ne smijemo zanemariti i propustiti Božji poziv.

Ovom konferencijom želimo potaknuti i ohrabriti žene kako bi u sebi otkrile identitet djeteta Božjeg. Želimo im ponuditi novi vjetar u leđa, motivirati ih i potaknuti na neke nove promjene u životu. Želimo svima poručiti da je žena snažna i sposobna suočiti se sa svime jer Bog joj je dao tu snagu. Vrijeme je da dopustimo Gospodinu da izliječi naša ranjena srca i oslobodi nas od straha koji nam govori da nismo dovoljno dobre. Vrijeme je da prihvatimo svoje osjećaje i posebnosti, talente koje sigurno imamo i darove koje smo primile.

Konferencija ”OsnaŽENA” pomoći će ženama da žive svoju ženstvenost, oblikuju svoj identitet i postanu autentične u svom poslanju. Tvoj život ima smisla, imaš svoju misiju!

Konferencija će se održati uživo u Almeria centru (Vukovarska 284, Zagreb) ili uživo preko aplikacije Zooma. Vrijeme održavanja je 1. travnja od 10 do 20 sati. Svima koji neće moći doći poslat ćemo snimku na e-mail adresu. Dobna granica za sudjelovanje je 18+. Bit će organizirano i cjelodnevno čuvanje djece (3+ godine).

Prijaviti se možete preko linka OVDJE.

Ili preko web stranice Eho projekt.

Za sva naša događanja zapratite našu Instagram ili Facebook  stranicu.