DANI KRŠĆANSKE KULTURE

‘Moji razgovori s Papom’ – tribina i susret s talijanskim teologom i zatvorskim kapelanom Marcom Pozzom

Marco Pozza na ovoj će nam tribini govoriti o stvaranju svojih knjiga, o susretima s Papom kao i o svojemu radu sa zatvorenicima i njihovim obiteljima

Foto: Famiglia Cristiana

Večeras u 20 sati u sklopu međunarodne manifestacije „Dani kršćanske kulture“ održava se tribina i susret s talijanskim i zatvorskim kapelanom Marcom Pozzom po nazivom „Moji razgovori s Papom”.

Susret će se održati u splitskoj HAZU, u palači Milesi. Sudjeluju Danira Matijaca, voditeljica i urednica pri Tiskovnom uredu Splitsko-makarske nadbiskupije, i Marko Pozza.

Poznati teolog i zatvorski kapelan u Padovi, otac Marco Pozza, do sada je objavio dvije knjige-intervjua s papom Franjom: Oče naš i Zdravo Marijo, koje su odmah po objavljivanju doživjele golem uspjeh. Kroz njihove otvorene i prisne razgovore te brojna konkretna pitanja Papa nam je svima pružio dublji uvid u ove najpoznatije kršćanske molitve te njihovo sveobuhvatno razumijevanje i primjenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marco Pozza na ovoj će nam tribini govoriti o stvaranju ovih knjiga, o svojim susretima s Papom kao i o svojemu radu sa zatvorenicima i njihovim obiteljima – dakle upravo o radu s onim odbačenima o kojima Papa tako rado i često progovara, na poseban način i u ove dvije knjige.

Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 11. travnja 2019.

Možda vam se svidi