Večer 1. prosinca rezervirajte za Marijine obroke – bit će to prilika da saznate više o djelovanju humanitarne organizacije Mary’s Meals koja danas u školama diljem svijeta hrani 2 279 941 gladno dijete.

U Smaragdnoj dvorani zagrebačkog hotela Esplanade od 19:30 sati predstavit ćemo postignuća Marijinih obroka Hrvatska u 2022. godini. Iza nas je godina u kojoj smo, zahvaljujući hrvatskim podupirateljima, dodali na naš popis čak pet novih školskih kuhinja u Liberiji i Zambiji. Broj djece koju hranimo Marijinim obrocima time se povećao na 18.114!

Vrijedni volonteri diljem Lijepe naše organizirali su brojne aktivnosti – utrke, koncerte, prikazivanje naših dokumentarnih filmova, sajmove i još mnogo toga, a sve o tome moći ćete čuti ako obogatite našu Večer svojim dolaskom. Glazbeni dio programa talentima će popratiti glazbenici Antonella Maslis & Marko Kutlić.

Tijekom programa imat ćemo priliku vidjeti iskustvo volonterki koje su posjetile školske kuhinje u Beninu. Na kraju programa možete sudjelovati u dobrotvornoj aukciji darovanih slika poznatih umjetnika te na taj način osigurati topli obrok gladnoj djeci.

Kao i do sada, na samoj Večeri moći ćete nabaviti sitnicu koja će izmamiti osmijeh voljenoj osobi. U ponudi promo materijala pronađite neke od darova;  kalendar Marijinih obroka, čestitke, puzzle za djecu, sliku sv. Obitelji, hoodice, podmetače za jelo, stolne kalendare i još mnogo drugih iznenađenja.

Udruga Marijini obroci Hrvatska, osnovana u srpnju 2009. godine, dio je međunarodnog projekta “Mary’s Meals” koji ima viziju da svako dijete prima dnevni obrok na svom mjestu obrazovanja. Na taj način djeci se ne spašava samo život, već ih se potiče da uče te dugoročno sebi, svojoj obitelji i zajednici osiguraju bolji život. Prosječno je 132 kune dovoljno da se jedno dijete nahrani u školi tijekom cijele školske godine.

Za sve dodatne informacije javite nam se na info@marysmeals.hr ili na broj telefona 01 5509 250.

IBAN: HR7923600001102102666, SWIFT: ZABAHR2X

Više o Marijinim obrocima saznajte na https://www.marysmeals.hr/.

Vidimo se 1. prosinca 2022. u 19:30 h u hotelu Esplanade!