Budite i vi jedan od posjetitelja koji će zahvalno i molitveno u jedan glas pjevati na slavu Bogu s tribina najveće koncertne dvorane u Hrvatskoj!  S vama će biti izvođači duhovne glazbe: BOŽJA POBJEDA, EMANUEL, SESTRE PALIĆ, ZBOR MIHOVIL, ALAN HRŽICA, FRA MARIN KARAČIĆ, HANNA I SESTRE HALUŽAN, RAFAEL DROPULIĆ RAFO i ANTE CASH.

Njihov duh i interpretacija i vas će ponijeti u visine i dubine. Ohrabriti i odmoriti… Pokrenuti i nasmijati… Svi koji su na koncertu već bili, znaju – ‘Progledaj srcem’ izaziva radost i suzu koja cjeliva… Taj koncert dar je svim ljubiteljima duhovne glazbe i podrška djelovanju Laudato TV-a. Prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za produkciju LTV programa, obiteljske televizije koja promiče kršćanske vrijednosti.

Djeco, mladi, očevi, majke, djedovi i bake! Tražitelji i pronositelji Dobra, Istine i Ljepote – dođite 11. svibnja u zagrebačku Arenu! Želite darovati nekoga? Poklonite mu kartu za koncert ‘Progledaj srcem’. Okupite svoje prijatelje i uputite se u Zagreb na duhovno glazbeno hodočašće!

Želje posjetitelja za dolaskom iz godine u godinu su se umnažale pa podsjećamo kako je koncert ‘Progledaj srcem’ rastao. Počelo je s Hypo centrom 2014. g. (2 000 posjetitelja). Dom sportova ispunili smo 2016. g. (4 000). Cibonu je 2017. pohodilo 6 000, a 2018. g. 6 500 glasova. Peta koncertna godina, a prva u Areni – jer vi ste to tražili! I to iz svih dijelova Lijepe naše.

Ono što se održi po prvi put uvijek se osobito pamti, a ‘Progledaj srcem’ je prvi put u Areni. Koncert će zasigurno olakšati put svim izvođačima duhovne glazbe da pune velike dvorane. Podržimo svoje omiljene duhovne izvođače i zahvalimo koncertom za Laudato televiziju!

Duhovne poticaje uputit će vlč. BORIS JOZIĆ i fra JOZO GRBEŠ, OFM. Kroz večer će vas voditi s. DIJANA LONČAREK, MARIN PERIŠ i JOSIP KEŽIĆ. Glazbenim sastavom ravna GORAN KOVAČIĆ.

Organizator koncerta: Laudato televizija i Udruga Ime dobrote

Ulaznice po cijeni od 70 kn (parter, stajanje) i 80 kn (tribine, sjedenje) mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima i putem stranice eventim.hr.

Ulaznice za djecu do 7 godina su besplatne, kao i za osobe s invaliditetom.

Kako bi osobe s invaliditetom osigurale i podignule svoju besplatnu ulaznicu te osigurale pratnji mjesto do sebe ili za kupovinu više od osam ulaznica molimo kontaktirajte Antoniju Nikšić: tel +385 1 5530 878;

mobile +385 99 428 8245; skype antonija.niksic50; mail antonija.niksic@eventim.hr.

Laudato TV | Bitno.net