“Prilika za Susret” je zajednica koja okuplja slobodne mladiće i djevojke u dobi od 30 do 50 godina koji su u potrazi za ljubavlju, a slobodni su sklopiti katolički brak.

U subotu 18. svibnja 2019. u svetištu Božjeg Milosrđa na Ovčari blizu Đakova, održat će se susret na nadbiskupijskoj razini s geslom „Za ljubav je potrebna zrelost“.

Na susret su pozvani svi slobodni mladići i djevojke u zrelim godinama koji se žele duhovno obogatiti, zabaviti, družiti, upoznati nove prijatelje, a možda i buduće partnere. Susret započinje u 10 sati i trajat će do 17 sati završno s klanjanjem i svetom misom.

Broj mjesta je ograničen i potrebno je prijaviti se ranije zbog organizacije hrane, pića i prijevoza. Za susret nije potrebna kotizacija.

Zajednicu “Prilika za Susret” možete pratiti na njihovoj Facebook stranici, a za dodatne informacije i prijave za Susret javite se e-mailom prilikazasusret@gmail.com ili putem prijavnice ovdje.

Dodatne informacije potražite ovdje: PZS Letak.

O zajednici “Prilika za Susret”

“Ekipa smo neudanih i neoženjenih katoličkih djevojaka i mladića u zrelim godinama. Kroz naše Susrete želimo se osloboditi svega onoga što nas sputava da budemo više otvoreni i spremni za nova poznanstva, međusobno se izgrađivati u zajedništvu i ako je Božja volja, pronaći svog životnog partnera. Otvoreni smo za sve koji žele doći i uključiti se, neudane i neoženjene koji mogu sklopiti katolički sakrament ženidbe. Susreti se održavaju petkom u prostorijama crkve sv. Ćirila i Metoda u Divaltovoj ulici u Osijeku, nakon večernje mise, oko 19 sati. Na susretima molimo, družimo se, razmjenjujemo iskustva. Dosad smo imali nekoliko svjedočanstava, predavanja, radionica… U planu su nam još brojne aktivnosti. Podržite nas molitvom”, poručuju iz zajednice.

Bitno.net