MOJE PJESME, MOJE MOLITVE

Hrvatsko društvo skladatelja pokreće niz tribina posvećenih molitvenim skladbama, prvi gost Čedo Antolić

Prva tribina će se održati u srijedu 31. siječnja s početkom u 18 sati u dvorani Hrvatskog društva skladatelja.

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Hrvatsko društvo skladatelja pokreće novu tribinu pod nazivom „Moje pjesme, moje molitve“ u kojoj će biti predstavljeni hrvatski autori i njihove skladbe koje imaju molitveni karakter. Tribine će se održavati jednom mjesečno u dvorani HDS-a, Berislavićeva 9. Moderator tribine je Slavko Nedić, urednik glazbenog programa Hrvatskog katoličkog radija koji je na hrvatskoj glazbeno-duhovnoj sceni prisutan više od 40 godina.

Svaki autor će biti predstavljen s po 5 pjesama, a svaka od njih će najprije biti predstavljena od strane autora, a potom, s obzirom na tekstualni akcent i odrecitirana, nakon čega će uslijediti i njezina glazbena izvedba.

Prva tribina održat će se u srijedu 31. siječnja s početkom u 18 sati, a gost će biti Čedo Antolić, jedan od doajena hrvatske glazbeno-duhovne scene. U programu sudjeluju: Rene Medvešek, koji će recitirati stihove, dok će pjesme izvoditi sam autor Čedo Antolić, njegov sin Matija, Željka Marinović, te zborovi „Hrid“ i „Izvor“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 28. siječnja 2018.

Možda vam se svidi