Zadar je uskoro domaćin iznimnog duhovno-glazbenog događaja. Na Višnjiku u Zadru, u trećoj po veličini najvećoj sportskoj dvorani u Hrvatskoj čiji je puni kapacitet 10 000 posjetitelja, u petak, 24. travnja u 20 sati održava se veliki koncert suvremene duhovne glazbe.

Nastupaju: Alan Hržica, Marija i Ivana Husar, Sestre Palić, Vanessa Mioč i Sestre Ramljak.

Zadrani pozivaju: Dođite na Večer slavljenja pod geslom ‘Hrvatska u Plavom kaputiću’!

Prihod od prodaje karata pomoći će izgradnju ‘Kuće sjećanja Plavi kaputić’ u mjestu Berak pokraj Vukovara, u zahvalni spomen na stradale u Domovinskom ratu: hrvatske branitelje, logoraše i djecu. Taj je muzej želja Vukovarke Željke Mitrović Jurić, ‘djevojčice u plavom kaputiću’ koja je postala jedan od simbola stradanja u Domovinskom ratu, nakon što je uplakano lice djevojčice Željke snimljeno u vukovarskoj koloni progona 18. studenoga 1991. g.

Evangelizacijski mega koncert duhovne glazbe Zadrani priželjkuju baš u velikoj dvorani na Višnjiku. Za to su se dodatno zagrijali na koncertu Alana Hržice i sestara Husar 26. listopada 2019. g. u zadarskim Jazinama, kada je Jazine ispunilo 4000 ljudi.

Organizator koncerta je Caritas Zadarske nadbiskupije. Pokrovitelji su Grad Zadar i Zadarska županija. Medijski pokrovitelji: Hrvatski katolički radio i Laudato televizija.

Uskoro počinje prodaja ulaznica na sljedećim mjestima:

Župni uredi u Zadarskoj nadbiskupiji

Agencija Puntamika line, Autobusni kolodvor Zadar

Knjižara Naklada Benedikta, Zadar

Online prodajawww.ticketshop.hr

Prodajna mjesta Ticketshopa u Zadru:

TISAKmedia, Supernova
Ulica akcije Maslenica 1

TISAK Zadar Kalelarga I
Elizabete Kotromanić 2

COMBO Music shop
Ul. Vlatka Mačeka

Bitno.net