'EVO ČINIM NEŠTO NOVO'

Dođite na Eho konferenciju u Zagrebu: Gospodin priprema nešto novo za Hrvatsku

“Ako i ti želiš biti netko tko će svojim životom inspirirati druge; ako sam trebaš poticaj ili ohrabrenje; ako vjeruješ i želiš svojim radom, trudom, vjerom i molitvom mijenjati društvo – pozivamo te na ovogodišnju Eho konferenciju!”, poručuju iz Eho projekta.

Eho projekt udruga je mladih okupljena sa željom da se Božja Riječ i njegova ljubav širi kao jeka (eho) cijelim svijetom. Osim redovitih susreta za mlade i susreta molitvenog tima, organiziraju i godišnje konferencije, a ovo će biti već šesta zaredom!

Predsjednik udruge Marko Matijašević te susrete opisuje kao mjesta na kojima mladi mogu dobiti ohrabrenje za suočavanje sa životnim izazovima. Mladi ljudi, kako kaže, dolaze s posebnim ciljem – žele upoznati Boga, više ga doživjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kroz svjedočanstva ljudi vidim da su sva ta predavanja bila nadahnuta i donijela ploda, a mislim da čak i samo jedno dotaknuto i spašeno srce vrijedi svega uložena truda”, rekao je Matijašević.

Eho konferencija 2018. – održat će se 3. i 4. 11., u kongresnoj dvorani Forum, Zagreb

Tema je ovogodišnje konferencije: “Evo, činim nešto novo.” (Iz 43, 19).

Tu su temu, kako kažu mladi iz Udruge, odabrali jer žele potaknuti sve mlade ljude da ostanu u Hrvatskoj. Nažalost, situacija je takva da sve više mladih odlazi u inozemstvo u potragu za poslom i boljim životom. Ne odlaze samo pojedinci, odlaze čitave obitelji! Neki se vrate, a neki i ne.

“Vjerujemo da nas je Bog s razlogom postavio baš ovdje gdje jesmo, da smo se s razlogom rodili baš u Hrvatskoj. Znamo da je naša Domovina prepuna potencijala, još je mlada i treba ljude koji će se za nju pobrinuti, voditi je i ostati”, kažu nam iz Udruge.

Konferencija će ugostiti brojne zanimljive govornike koji su uspješni poduzetnici, voditelji, vjernici koji su uz Božju pomoć uspjeli, i žele svoje znanje prenijeti na druge. Neki su čak i bili u inozemstvu, ali su se vratili i ostali jednako uspješni. Uz Božju pomoć, sve je moguće!

“Ako i ti želiš biti netko tko će svojim životom inspirirati druge; ako sam trebaš poticaj ili ohrabrenje; ako vjeruješ i želiš svojim radom, trudom, vjerom i molitvom mijenjati društvo – pozivamo te na ovogodišnju konferenciju!”, poručuju iz Eho projekta.

GOVORNICI NA KONFERENCIJI:

vlč. Petar Mlakar – duhovnik sjemeništa u Zagrebu, također i duhovnik Doma molitve Zagreb;

vlč. Ivan Grbešić – povjerenik za pastoral mladih Sisačke biskupije;

Mirjana i Ivan Topčić – poduzetnici, osnivači tvrtke Tim Kabel, ravnatelji zaklade Rhema;

Mladen Banović – znanstvenik, inovator i poduzetnik;

Matija Kopić – programer, mladi poduzetnik;

Ksenija Abramović – utemeljiteljica Laudato TV-a i udruge Ime dobrote, poduzetnica;

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matej Sakoman – magistar i profesor psihologije, HR konzultant, voditelj tvrtke Resisto;

Marko Matijašević – predsjednik udruge Eho i Doma molitve Zagreb.

Slavljenički tim Doma molitve Slavonski Brod, Matej Galić iz Doma molitve Osijek, Amorose i Fidelis uveličat će cijelu konferenciju pjesmom hvale Bogu.

DODATNE INFORMACIJE

Konferencija će započeti 3. studenoga (subota) u 15 sati, a završava 4. studenoga u 20 sati. Svi koji se odluče sudjelovati smještaj mogu pronaći u Omladinskom hostelu Zagreb (Youth hostel Zagreb), jer svi sudionici Eho konferencije imaju popust na noćenje. Obroci nisu uključeni, no prostor u kojemu će se konferencija održati nalazi se u blizini brojnih trgovina, kafića, restorana i pekara.

Na konferenciji mogu sudjelovati osobe od 16 do 40 godina.

PRIJAVE

Tri su načina na koja se možete prijaviti na konferenciju:

1) plaćanje na samoj Eho konferenciji – POPUNITI OBRAZAC.

2) uplatom na IBAN udruge Eho (HR5224020061100796899) (opis plaćanja: Eho konferencija) – POPUNITI OBRAZAC.

3) kako biste izbjegli gužvu na ulazu, ulaznice možete kupiti putem Entrio.hr.

Cijena ulaznice je 100 kuna.

Bitno.net

Objavljeno: 30. listopada 2018.

Možda vam se svidi