Zajednica „Božja pobjeda“ osnovana je 2007. godine u župi Duha Svetoga na zagrebačkom Jarunu. Broji oko 70 aktivnih članova i pod duhovnim je vodstvom don Damira Stojić. Zajednica organizira molitvene susrete, seminare, večeri slavljenja Gospodina, animira duhovne obnove, a svaku zadnju subotu u mjesecu organizira klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom u crkvi Sveta Mati Slobode.

„Večer slavljenja“ predstavlja jedan od nekoliko molitveno-evangelizacijskih projekata zajednice. Specifičnost tog projekta je što se jednom godišnje održava u nesakralnom prostoru, prima veći broj ljudi te je otvoren i široj publici, a ne samo onima koji dolaze na redovite molitvene susrete zajednice. Ovaj projekt je pokrenut 2017. godine, a ovo je drugi puta da se organizira na HKR-u.

“Budući smo sada u ovim okolnostima, drago nam je da imamo priliku doći do većeg broja ljudi, nego što bismo u dvorani s dvije tisuće ljudi. Ovako imamo puno veći doseg i možemo ući u više domova. Bog je u ovoj situaciji providio da putem sredstava priopćavanja i društvenih mreža možemo doći do većeg broja ljudi, ali i u gradove u koje nismo došli u svojim live večerima. Kakva god je situacija, Bog se uvijek pobrine da se dogodi ono najbolje. Zahvalni smo Mu na prilici da ‘Večer slavljenja’ organiziramo na HKR-u”, izjavio je za HKM Petar Buljan iz „Božje pobjede“.

Uoči Večeri slavljenja na HKR-u je planiran poseban program koji započinje u 17: 30 sati. Voditeljica Diana Tikvić će sve slušatelje i gledatelje uvesti u “Večer slavljenja” kako bi se duhovno i molitveno pripremili za glazbeni dio, odnosno, glazbeni susret s Bogom. “S vama će biti vlč. Hrvoje Zovko, vlč. Kristijan Tušek i don Damir Stojić, a i članovi Božje pobjede s kojima ćemo ponovno razgovarati i koji će nas u sve to uvesti. Bit će puno nagrada”, poručuje Diana Tikvić.