3. RUJNA, 2019.

Audicija: Ansambl Kolbe traži glumce i pjevače

Od jeseni Ansambl Kolbe kreće u novu kazališnu sezonu i potrebni su glumci i pjevači. Također u kreativnom timu Ansambla Kolbe potrebni su i oni koji vole pisati, fotografirati, uređivati web stranice, slagati objave na Facebooku i Instagramu

Ansambl Kolbe dobro je poznat na kulturnoj sceni jer je pristutan već osam godina i prepoznatljiv po izvođenju duhovnih mjuzikala. U proteklom razdoblju napravili su tri vrlo uspješna mjuzikla koja su izvođena diljem Lijepe Naše u brojnim kazalištima i dvoranama.

Posljednji hit mjuzikl je “Svetac svega svijeta”, o životu svetoga Antuna Padovanskoga. Mjuzikl je u protekloj kazališnoj sezoni izveden 36 puta u Zagrebu te ima 11 gostovanja diljem Lijepe Naše i inozemstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ansambl Kolbe po svome djelovanju predstavlja jedinstvenu pojavu u svijetu kazališne umjetnosti, posebno u svome evangelizacijskom poslanju.

Od jeseni Ansambl Kolbe kreće u novu kazališnu sezonu i potrebni su glumci i pjevači. Također u kreativnom timu Ansambla Kolbe potrebni su i oni koji vole pisati, fotografirati, uređivati web stranice, slagati objave na Facebooku i Instagramu.

Audicija za nove članove održat će se 3. rujna 2019. godine u Dvorani sv. Franje na Svetom Duhu s početkom u 20 sati.

Bitno.net


Objavljeno: 22. kolovoza 2019.

Možda vam se svidi