Vanessa Mioč ima novu pjesmu i novi videospot. Ovo je samo nastavak niza odličnih pjesama mlade umjetnice koja je vrlo brzo uspostavila svoje mjesto na duhovnoj glazbenoj sceni u Hrvatskoj. Novu pjesmu Imaš Oca na nebesima napisala je najpoznatija autorica duhovne glazbe u Hrvatskoj Romana Bilaver, koja nam je izjavila slijedeće:

„Napisala sam ovu pjesmu sebi i svima kojima srce čezne za Očevom ljubavi, a da često i ne znaju da je to ono što traže. Ono što znaju, znamo, jest da je praznina stvarna, da bol boli, da postoje stvari u nutrini koje kao da nam ne daju disati i da konačno želimo osjetiti da smo u sigurnim rukama. Stilski sam pjesmu oblikovala s Vanessom na pameti, a imala sam i potajnu želju, osjećaj da bi ona na vrlo specifičan, osoban način mogla iznijeti tu pjesmu, ako odluči hrabro izložiti svoje srce. Nisam joj o tome govorila, bilo me strah dirati u nešto nježno, osjetljivo; pustila sam to Bogu neka On vodi jer je to ionako ili nešto Njegovo ili nešto nebitno, što nema snagu. Ja sam joj samo ponudila pjesmu i sad ćemo vidjeti hoće li se ostvariti slike koje su mi dolazile u srce dok sam je stvarala. Skoro pa sam mogla vidjeti muška i ženska lica u raznim bolnim izrazima koje pogađa u srce mala zraka Očeve ljubavi, konačno.”

Vanessa nam također govori o tome kako je za nju ovo velika pjesma:
„Vjerujem da se puno toga događa s nekim razlogom, tako i ova pjesma koju mi je Romana poslala. To je za mene velika i posebna pjesma. Kad sam je prvi put pročitala, odmah sam se na jedinstven način pronašla u njoj. Moram priznati da mi je osjećajno bilo vrlo intenzivno snimanje ove pjesme, počevši od samog studija, gdje sam u tome uskom prostoru između četiriju zidova, samo s mikrofonom ispred sebe, snažno proživljavala svaku otpjevanu riječ. Pjevajući Bogu Ocu, puno sam puta u mislima vidjela svojega tatu koji nije više ovdje, među nama, već je i on gore, na nebesima, kako pjesma kaže. Sigurna sam da će ovaj tekst dotaknuti i mnoge druge ljude. Odnos s nebeskim Ocem temelj je svih odnosa, kako onih u obitelji, tako i onih među svim bližnjima. Divna je spoznaja da On – tako velik – mene ljubi, da sam mu vrijedna, da je tako strpljiv sa mnom i ima odgovore na sva moja pitanja. Veselim se što ću izvoditi ovu pjesmu gdje god se bude pokazala prilika. Moram pohvaliti aranžera Grgura Sesara i gitarista Andreja Grozdanova koji su napravili odličan posao.“

Videospot je i ovaj put radio Ivan Crnjak s kojim Vanessa blisko surađuje. Snimano je u Rijeci u Villi Ružić, Spomeničkoj knjižnici i zbirci Mažuranić-Brlić-Ružić, fondaciji Matilde Ružić, koja čuva baštinu ovih slavnih hrvatskih obitelji i drugih s njima povezanih. Osobito se ističe ostavština Ivana Mažuranića i Ivane Brlić-Mažuranić. Ovaj spomenik kulture Republike Hrvatske, od 1946. godine, jedina je takva hrvatska zbirka. Vila se ogleda o kvarnerskome moru, utonula u perivoj mediteranskog raslinja. Često posjećivana živo govori o hrvatskoj prošlosti.