“Ako je Isus mogao biti na križu i reći: ‘Oprosti im, Oče, jer ne znaju što čine’, tko sam ja da ne mogu njima oprostiti i da im opraštam najviše zbog toga. Tako sam im rekla, i mislim da mi je Isus tu dao najviše snage i oni su samo sagnuli glavu i počeli su plakati”

Foto: Nova Tv /screenshot

U emisiji Nove TV Provjereno emitiran je prilog o 35-godišnjoj Kristini Terihaj iz Slavonskog Broda. Ova djevojka rođena je s artrogripozom, zbog koje je nepokretna i ne može micati rukama i cijeli je život ovisna o invalidskim kolicima.

Međutim, jedne večeri skupina mladića se odlučila zabaviti i ukrali su Kristinina kolica. Djevojku je obuzela tuga: “Znam samo da mi je prošlo kroz glavu: ‘Kako netko može uzeti invalidska kolica? Otkud mu pravo? To su moje ruke i noge'”, izjavila je za Novu TV.

Međutim, ovaj ružni događaj pokrenuo je lavinu dobrote. Sve je započelo Kristininom odlukom da oprosti mladićima koji su joj ukrali invalidska kolica.

“Ako je Isus mogao biti na križu i reći: ‘Oprosti im, Oče, jer ne znaju što čine’, tko sam ja da ne mogu njima oprostiti i da im opraštam najviše zbog toga. Tako sam im rekla, i mislim da mi je Isus tu dao najviše snage i oni su samo sagnuli glavu i počeli su plakati”, posvjedočila je pred kamerama.

Mladiće je pozvala da joj se oduže dolaskom na Misu mladih. Kako je završila ova nevjerojatna priča iz Slavonskog Broda pogledajte OVDJE.

Bitno.net