Bernarda Brunović je 27-godišnja djevojka iz Hrvatske koja se proslavila 2018. godine nastupom na njemačkom Voiceu. Bernarda je rođena slijepa i do sada je imala čak 33 operacije oka, donosi Aleteia.

Ova rođena Hrvatica studira teologiju u Švicarskoj i voli pjevati. Nedavno je objavila pjesmu nerođenom djetetu „Welcome on Earth“. Inače, pjesmu je napisao svećenik Thomas de Beyer, a Bernarda će je izvesti na ovogodišnjem Hodu za život koji bi se u Berlinu trebao održati u rujnu.

U razgovoru za magazin Gig, Bernarda je izjavila: „Sigurno je da biti dio glazbene industrije znači prolaziti kroz bol i osudu te je ponekad vrlo teško ostati uz Gospodina, odnosno u Njegovoj milosti i ne upasti u grijeh. Za to je potrebno mnogo molitve, milosti i vjere.“

Pjevačica kaže kako između ostaloga Gospodina moli da, ako je to Njegova volja, ona jednom progleda. Priznaje kako je bilo trenutaka kada se nije mogla nositi sa sljepoćom.

„Uvijek su mi molitva i razgovor s Bogom pomogli prolazit kroz teške trenutke. Sebe sam povjerila Bogu. Njemu sve mogu reći. On je izvor moje snage. Vjerujem da nakon uskrsnuća više neće biti bolesti, smrti, boli i sljepoće. I tome se radujem“, svjedoči Bernarda.

Inače, mlada pjevačica potpisuje pjesmu „All Of My Love“ koju je, zajedno s Borisom Milanovom, napisala za Destiny Chukunyere, pjevačicu koja je trebala predstavljati Maltu na ovogodišnjem Eurosongu.