Portal Bitno.net predstavlja vam premijerno autorski uradak Mateja Galića, člana molitvene zajednice Dom molitve Osijek. 

To je pjesma “Siđi na nas” nastala još prije 4 godine, ali sada je dobila zvučni zapis i pripadajući video.

“Naša zajednica njeguje pobožnost prema Duhu Svetom, u žaru molitve ova pjesma je i nastala. Doživljavam je kao uglazbljene litanije vlastitog srca koje vapi da se susretne s Duhom Svetim. Dok se molim ponekad sviram gitaru i molitvom pronalazim melodije koje moje srce vodi u dubinu u osoban susret s Gospodinom, slično dolazi i tekst, kao uglazbljena molitva. Tako se rađaju nove pjesme i one su zapravo molitve koje nose Božju silu i snagu u sebi”, kaže Matej.

Pjesma je snimljena u zagrebačkom studiju Nove Eve, u produkciji Grgura Sesara i uz pomoć Petra Buljana iz molitvene zajednice Božja pobjeda.

Video je sniman na lokacijama na Papuku, u Matejovoj rodnoj Požegi i Osijeku, gdje sada živi. Kako kaže, spot simbolički prati njegov duhovni put – Požegu gdje je doživio obraćenje u 21. godini, Papuk kao jedan od najviših vrhova te Osijek gdje trenutno živi sa suprugom Anom i dvoje djece (Edita i Gabrijel) i djeluje gotovo 7 godina u službi slavljenja.

“Vidim da se Hrvatska budi, pa i po tome što se sve više glazbenika s naše duhovne glazbene scene udružuje i želi da zajedno donesemo obnovu naše katoličke vjere i susret sa živim Bogom. Neka vas ova pjesma osnaži, obnovi, iscijeli, ozdravi, neka vam pomogne za susret s Onime bez koga ne možemo. Zazovimo ovom pjesmom Duha Svetoga neka učini 2018. godinu po volji Očevoj”, poručuje Matej Galić.

Pogledajte i poslušajte pjesmu, a svjedočanstvo o obraćenju Mateja Galića pročitajte OVDJE.

Bitno.net