Verbumova top ljestvica najtraženijih naslova u studenome donosi deset zanimljivih i vrijednih naslova.

Na vrhu top ljestvice smjestio se katekizam za mlade “Youcat”, slijedi knjiga o. Paula O’Sullivana koja će otvoriti naše oči za nevidljivi svijet blaženih duhova koji su posvuda oko nas “Sve o anđelima”.

Na trećem je mjestu knjiga “Otvoreno o seksualnosti i braku” u kojoj najpoznatiji popularizator “teologije tijela” Ivana Pavla II., američki autor Christopher West (hrvatskim čitateljima već dobro poznat po Verbumovu bestseleru “Teologija tijela za početnike”), konkretno i razumljivo odgovara na praktična pitanja o ljudskoj seksualnosti i braku.

Na četvrtom mjestu je Papin “Isus iz Nazareta II.”, a na petom uzbudljivi svjetski bestseler “Obred” Matta Baglia. Na šestom je mjestu “Temperament” Arta i Laraine Bennett koji otkriva kako bolje upoznati sebe, skladnije živjeti s drugima i istinski rasti u vjeri. Slijedi “Tajna uspješnoga majčinstva” u kojoj autorica Holly Pierlot povezujući drevnu duhovnu mudrost s praktičnom životnom učinkovitošću pokazuje kako majke mogu odgovoriti na poziv ljubavi, živeći majčinstvo kao radosno zvanje.

Na osmom je mjestu knjiga razgovora Benedikta XVI. s novinarom Peterom Seewaldom “Svjetlo svijeta”. Na devetom mjestu smjestila se “Katolička enciklopedija za djecu” čija je osobitost i posebno priređeno poglavlje “Crkva u Hrvata” koje je napisala poznata dječja spisateljica Sonja Tomić. Na desetom mjestu top ljestvice najtraženijih naslova u Verbumovim knjižarama u studenome nalazi se “Velika katolička pjesmarica” Ivana Vuletića. (ika/bitno.net)