Verbum

Na vrhu Verbumove top ljestvice najtraženijih naslova u travnju nalazi se “Youcat – Molitvenik za mlade”, a na drugom je mjestu “Youcat – Katekizam za mlade”. Knjige su to koje su oduševile mlade čitatelje diljem svijeta.

Slijedi knjiga Manfreda Lütza “Bog – Mala povijest Najvećega” koja će podjednako učiniti pametnijim i obogatiti kako čovjeka dobre volje koji se izjašnjava ateistom ili agnostikom, tako i vjernika. Na četvrtom je mjestu Papina knjiga namijenjena prvopričesnicima “S Isusom u život”. Slijedi knjiga “Padre Pio” Renza Allegrija koja kroz nekoliko desetaka događaja i svjedočenja govori o čudesima koja osvjetljuju život ovoga sveca.

Na šestom je mjestu upravo objavljena knjiga Josepha Ratzingera – pape Benedikta XVI. “Dođi, Duše Presveti” koja otkriva u čemu leži značenje Duha Svetoga za svakidašnjicu i za stvarni kršćanski život. Na sedmom je mjestu knjiga Paula O’Sullivana “Sve o anđelima”, a na osmom “Dječja Biblija”.

Na devetom mjestu smjestila se “Pohvala dokolici” Josefa Piepera koja otvara pitanje kako se osloboditi kulta rada i pronaći istinski smisao života. Na desetom mjestu top ljestvice najtraženijih naslova u Verbumovim knjižarama u travnju smjestila se knjiga Moritza Menschlera “Tri temelja duhovnog života”. (ika/bitno.net)