Umjesto odgođenog knjižnog sajma Interlibera, Zajednica hrvatskih nakladnika i knjižara pokrenula je projekt “Knjiga svima i svuda, a danas je zadnji dan njegovog trajanja. U sklopu njega na web knjižari Verbum.hr samo večeras do 24 sata vrijedi opći popust od 20%, a na više od 50 Verbumovih naslova popust je čak 50%.

Verbumova široka i raznovrsna ponuda uključuje nizove vjerskih izdanja, duhovnost, romane, publicistiku, knjige za djecu, obiteljsku literaturu, psihologiju, priručnike za samopomoć i osobni razvoj itd., tako da među tim izdanjima svatko može naći nešto za sebe.

Od noviteta koje se mogu nabaviti s popustom od 20% valja izdvojiti veliku knjigu od čak 303 pitanja i odgovora o vjeri i životu omiljenog hrvatskog svećenika don Damira Stojića “Don Damir odgovara“. Knjiga na preko 550 stranica sadrži mnoštvo temeljnih vjerskih pitanja, pitanja o Svetom pismu, sakramentima, življenju vjere u svakodnevici, hodanju, spolnosti i partnerstvu, o praznovjerju i alternativi itd.

Od zanimljivih naslova tu je i nova hit knjiga “Drukčiji roman o Isusu“, autora Jeana Merciera poznatog po bestseleru “Kad župniku prekipi“. U ovoj novoj književnoj i duhovnoj poslastici čeka Vas priča o Isusu i prvim kršćanima kakvu nikada niste pročitali, knjiga koja će biti snažan duhovni poticaj onima koji evanđelje nikada nisu uzeli u ruku, a pravo osvježenje onima koji ga dobro poznaju.

Među novitetima je knjiga “Seksualna (ne)sloboda. Oslobođenje ili ropstvo” koja progovara o tome kako to da usprkos činjenici da je u javnom prostoru više seksa nego što ga je bilo ikada do sada, no istovremeno je ljubavni život pogođen brojnim nezadovoljstvima, razočaranjima, nesigurnostima i samoćom. Kako to nadići te kako postići istinsku slobodu i radost u ljubavi, emotivnom i spolnom životu izazovno i argumentirano piše autorica Thérèse Hargot u ovoj vrlo korisnoj knjizi.

Ako želite napredovati u duhovnome životu i unaprijediti svoj odnos s Bogom i s onima koje volite, novo Verbumovo izdanje, knjiga “Skrivena snaga dobrote i blagosti” će vam biti nezaobilazno štivo. Pomoći će vam nadvladati mane i nedostatke kojih se ne možete riješiti i tako vam život učiniti radosnijim i ispunjenim.

Među novitetima na koje se također odnosi popust valja spomenuti i izvrsne knjige koje pomažu u odgoju vaše djece i odnosu s vašim tinejdžerima: “Pet jezika ljubavi djece” i “Pet jezika ljubavi tinejdžera“. Ove knjige će vam pomoći da naučite svojoj djeci i tinejdžerima izraziti ljubav na način na koji će oni moći prepoznati i razumjeti te im pomoći da izrastu u samopouzdane, uspješne i ostvarene osobe.

Od dobro poznatih hit knjiga na koje se također odnosi popust od 20% tu je i svjetski bestseler “12 pravila za život” Jordana Petersona koji nudi 12 vrlo jednostavnih, ali dubokih i mudrih pravila koji će vam pomoći dovesti vlastite misli, svoju osobnost i svoj dom u red te radeći na vlastitomu poboljšanju ujedno se može poboljšati i cijeli svijet.

Ljubitelje zdravog života obradovat će popust na knjigu “Sveta Hildegarda i hrana kao lijek“, jedinstvenu knjigu sa sveobuhvatnim uputama o prehrani i receptima sv. Hildegarde, kao i na hit knjigu “Ljekaruša” fra Jure Marčinkovića koja sadrži više od 1100 prirodnih i provjerenih recepata koji mogu pomoći kod 136 bolesti i stanja.

Na popustu od 20% su i Verbumova biblijska izdanja za djecu i mlade, pa je tako s popustom od 20% moguće nabaviti hit knjigu “Velika Biblija u stripu” koja na gotovo 750 stranica punoga kolorita sadrži tisuće sjajnih ilustracija Sergia Cariella – svjetski priznatoga crtača stripova koji je među ostalim radio i za strip magnate Marvel i DC Comics, a za one mlađe tu su “Biblija za hrabre dječake” i “Biblija za hrabre djevojčice“, kao i čitav niz drugih bibijskih izdanja za djecu, slikovnica, bojanki itd.

Među više od 50 Verbumovih knjiga dostupnih večeras do 24 sata s 50% popusta nalaze se i mnogi popularni naslovi kao što su bestseler Majke Terezije “Gdje je ljubav ondje je i Bog“, više knjiga Pape Franje, Benedikta XVI i Ivana Pavla II., romani omiljenog autora Michaela O’Breina, knjige korisne za svaku obitelj kao što su “Izgrađivanje karaktera“, “Ljubav i partnerstvo“, “Tajna uspješnog majčinstva“, zatim dječja izdanja “Biblija – ključne poruke i pouke“, “Tajna sreće” itd.

Popis svih Verbumovih izdanja na koje večeras do 24 sata možete ostvariti popust od 20% možete vidjeti na linku ovdje, a više od 50 knjiga s popustom od 50% možete pogledati na linku ovdje.

Knjige naručene u web knjižari verbum.hr možete platiti pouzećem, karticama ili Internet bankarstvom, uz besplatnu dostavu za narudžbe knjiga u vrijednosti iznad 199.00 kn.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum, popustom akcije “Srijedom u pola cijene”…).

Posjetite, dakle, danas do 24 sata  web knjižaru Verbum.hr i između više od 700 naslova odaberite nešto za sebe i svoje najbliže uz posebne popuste!