Osnovna misao u tekstovima je da “uvijek ima čovjek” koji ti može pružiti ruku, u kojeg se možemo pouzdati, donijeti mir, uputiti riječ za dobar dan. Svaki dan poželjeti i učiniti dobar dan!

Redovna cijena:  70 kn

Akcijska cijena:  49 kn

Knjigu možete naručiti na linku!

Jedinstvena knjiga u našem podneblju, u kojoj je obrađeno 1500 najvažnijih biblijskih imena. Abecedno, na 366 stranica, autor nas upoznaje sa svim muževima koji se pojavljuju u Bibliji, bilo kao glavni ili sporedni akteri. Grafički bogato uređena ilustracijama, ova knjiga je nezaobilazan ‘alat’ svim proučavateljima Biblije.

Redovna cijena:  148 kn

Akcijska cijena:  103,60 kn

Knjigu možete naručiti na linku!

“On, i samo On  i uvijek On!”, poručuje nam autorica životnu istinu! Bliski svjedoci njezina života posebno ističu njezinu izrazitu kristocentričnost. Ona sama izrekla ju je jasno i nedvosmisleno, u nekoliko važnih trenutaka, kao što je ono na Komunističkom sudu 1948. godine: Moja jedina životna koncepcija je Isus Krist, njegova nauka i njegovo evanđelje, i ništa više. Ili, kad u Prvom nacrtu Pravila 1943. ocrtava lik suradnice Krista Kralja i snažno ističe: Ona se savija samo oko jednog stabla, a to je Krist.

Redovna cijena:  28 kn

Akcijska cijena: 19,60 kn

Knjigu možete naručiti na linku!

Lektira za bake i djedove. Iako se mnogi često pitaju ima li uopće smisla odgajati djecu u vjeri ako će ona poslije ionako potpasti pod snažan utjecaj okoline i odlučivati sama za sebe, mnogi ljudi, ipak, imaju potrebu na djecu i unuke prenijeti svoju vjeru. Uloga baka i djedova u tim zadaćama, bolje reći poslanjima, je nezamjenjiva. Pokazalo se da mnogo ljudi pati što su se njihova odrasla djeca, a time i unuci, udaljili od Crkve. Mnoge muči pitanje: „Gdje smo pogriješili da naša djeca i unuci više ne vjeruju i ne žive naše kršćanske vrijednosti?“ Stoga je ova knjiga s odgovorima na spomenute nedoumice dragocjena i jedinstvena na području!

Redovna cijena: 60 kn

Akcijska cijena: 42 kn

Knjigu možete naručiti na linku!

“Blagoslovljena Marijina krunico, čvrsti lanče, koji nas povezuješ s Bogom, i sjedinjuješ s anđelima, tvrđavo spasenja, sigurna luko u općem brodolomu, nećemo te nikada ostaviti!” Molitvenik u kojem su 15 obećanja blažene Djevice Marije moliteljima krunice!

Redovna cijena: 15,00 kn

Akcijska cijena: 10,50 kn

Knjigu možete naručiti na linku!

Ljudski je bojati se. Strah igra veliku ulogu u životu čovjeka. On može postati opasan kada prijeđe mjeru, kada više nije primjereno integriran u našu psihu. Autor je kao duhovnik i psihoterapeut u ovoj knjizi pokazao kako svladati strah i pokazao njegove konstruktivne strane.

Redovna cijena:  48 kn

Akcijska cijena:  33,60 kn

Knjigu možete naručiti na linku!

Odnos s Kristom je nepravocrtan put i hod u izmjeni boli i radosti, bolesti i ozdravljenja, žalosti i slavlja, života i smrti. Ovi tekstovi koji se tiču Betanije govore o prijateljstvu, ljubavi, bolesti, smrti i pobjedi nad smrću. To su tekstovi koji mirišu uljem, miomirisima, intimnošću, slavljem, ali i tekstovi puni suza i opomena.

Redovna cijena:  40 kn

Akcijska cijena: 28 kn

Knjigu možete naručiti na linku!

Ostale naslove iz Božićne akcije potražite na ovom linku!

Radosne i blagoslovljene božićne blagdane, te sretnu i duhovnim mirom ispunjenu novu 2018. godinu žele Vam Teovizičari!

Sponzorirani članak: Teovizija.hr