Milosrđe sv. oca Pija nije se svodilo na ispovjedaonicu, nego se očitovalo i u konkretnim gestama koje su omogućavale iskustvo Gospodnje ljubavi, čak i na vlastitu tijelu. Svima rječito svjedoči utemeljenje bolnice ‘Casa Solievo dello Sofferenza’ (Dom za olakšavanje patnje) realizirano žarkom željom toga poniznog kapucina.

Upoznati ovoga sveca znači zapravo upoznati čudo Božje providnosti i njegova silnoga milosrđa koje je obilno dijelio upravo preko oca Pija, koji je mnogo vremena posvećivao ispovijedanju jer je bilo toliko onih koji su klečali do njegovih nogu kako bi primili odrješenje.

Knjigu Milosrđe u oca Pija članovi Kluba prijatelja portala bitno.net do kraja rujna mogu kupiti po 30 % nižoj cijeni11,20 € (84,39 kn) umjesto 16 € (120,55 kn) u knjižarama Kršćanske sadašnjosti, kao i u web knjižari www.ks.hr s pomoću promo koda koji će primiti putem posebnog newslettera.

Ako još niste član Kluba prijatelja portala Bitno.net, prijavnicu možete ispuniti ovdje te se informirati o nizu pogodnosti koje članstvo donosi.