Vodeći hrvatski vjerski nakladnik i knjižar Verbum i ove godine organizira akciju “5 DANA, 50 KNJIGA, 50% POPUSTA” za sve ljubitelje dobre knjige!

U sklopu akcije “5 dana, 50 knjiga, 50% popusta” koja traje od 4. listopada do 8. listopada u svim Verbumovim knjižarama i na web knjižari verbum.hr na 50 biranih naslova iz Verbumove ponude svi kupci ostvaruju 50% popusta. Akcija se odnosi na kupnju jedne ili više knjiga s odabranog popisa naslova i vrijedi samo u naznačenom vremenskom razdoblju.

Među izdanjima koja su u akcijskoj ponudi valja izdvojiti knjigu Kuharica sestre Nikoline koja na preko 430 stranica u koloru sabire dugu samostansku kulinarsku tradiciju donoseći 555 tradicionalnih i isprobanih recepata časne sestre Nikoline. U sklopu akcije je i cjelovita Teologija tijela Ivana Pavla II. u dva sveska – Muško i žensko stvori ih 1 i Muško i žensko stvori ih 2, kao i sažeti vodič za mlade. Na svoje će doći i ljubitelji književnosti jer je na akciji dostupan i čitav niz zanimljivih romana među kojima su i bestseleri Koplje Luisa De Wohla i Kad župniku prekipi Jeana Merciera. U sklopu akcije dostupno je i više dječjih naslova kao što su Priče iz Biblije za laku noćNajljepše priče iz EvanđeljaVelika knjiga biblijskih aktivnosti 2 itd.

U akcijskoj ponudi nalazi se i nekoliko bogato ilustriranih izdanja: Najljepše molitve naših starih koja donosi hrvatsko duhovno blago za sve generacije, istraga o čudima i fenomenima Dokazi nadnaravnoga te knjiga Uzdam se koja donosi priču o svetoj Faustini i tajni Božjega Milosrđa.
Uz spomenuta izdanja u sklopu akcije dostupne su i knjige Majke Terezije, Ivana Pavla II., Benedikta XVI., pape Franje, Michaela O’Briena, Marka Twaina te drugih poznatih autora.

Verbumova široka i raznovrsna ponuda knjiga uključuje različita izdanja: duhovnu i vjersku literaturu, psihologiju, romane, publicistiku, knjige za djecu, obiteljsku literaturu, priručnike za samopomoć… Sva ta područja uključena su u ovaj izbor od 50 knjiga s popustom od 50%, tako da će među tim izdanjima zasigurno svatko pronaći nešto za sebe i svoje najmilije.

Cjelovit popis knjiga s 50% popusta uključenih u ovu Verbumovu akciju možete pogledati na linku ovdje.

Akcija vrijedi u svim knjižarama Verbum čije adrese možete pronaći ovdje, kao i na web knjižari verbum.hr.